שבוע 6 ולחוצה מאוד.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,אני חדשה כאן,בת 31 הריון ראשון והיום התחלתי שבוע 6.
    אני מאוד מתרגשת,לחוצה ודואגת שההריון יתפתח כמו שצריך.
    עד אתמול היו לי הפרשות ורודות וחומות ומאתמול התחילו מעט דימומים,הייתי בבדיקה,עברתי אולטראסאונד וגינלי שבו נראה שק הריון (שנשאר באותו גודל כמו בבדיקה לפני 3 ימים-8 מ"מ),נראה חלבון וקוטב עוברי,הרופאה אמרה לי שרואים שק ברור ויפה ועכשיו יש להמתין לבדיקת דופק.
    הרופאה אמרה שהדימום לא משמעותי או מסוכן ומאז אתמול הדימום פסק ואני היום נקייה.
    השאלה שלי שמדאיגה אותי מאוד היא האם נורמאלי שהשק לאחר בדיקה של 3 ימים לא גדל ונשאר 8 מ"מ והאם נורמאלי שעד אתמול הייתה לי רגישות בחזה ופתאום היא נעלמה?
    אני מאוד מודאגת ולחוצה בעיקר לפני בדיקת דופק....
    תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה