היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוקיי, אני נראית בערך בחמישי !!! כואבת לי הבטן התחתונה בגלים של כאב. זה נורמלי ????? זה הגיוני ?
אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
5 תגובות
עמוד 1
אני מצטערת אני לא זוכרת, את אחרי טיפול? לי אחרי טיפול הייתה נפיחות...
הזרקתי אתמול אוביטרל
אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
מאמי אני ישר אחרי התחלת הזריקות מתנפחת ואחרי הזריקה של אוביטרל אני צריכה מכנסי הריון זה נורמלי במיוחד אחרי הזריקה בגלל שהכל מבשיל וכל אחת מגיבה אחרת אבל אין ברירה בסיבוב הקודם ממש סבלי משאלות על הריון אבל בטיפול הזה למדתי להסתיר....
זה מאוד נורמלי, גם אני נראית בערך בחודש שישי אפילו שאלו אותי אם אני בהריון (תביני כמה שהיה לי מביך..) הלוואי שהבטן תמשיך לגדול עד ללידה http://www.holdthatpic.com/[/url
כן הבטן נפוחה וכואבת ויש גם סימנים שחורים מהזריקות אך כל המאמצים שווים בשביל התואצהאו וזה מה שנותן לי כוח להמשיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלואי והבטן תמשיך לצמוח ל9 חודשים עגולים וכי חשוב עובר בריא!!!!!!!!!! בהצלחה!