עזרה בבקשה................ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה אני רושמת לכן ואני ממש רועדת....

בשעה 12:30 היום בצהריים הלכתי לקנות בדיקת היריון של יס או נו , עשיתי בדיקה והפס ביקורת יצא חזקקקק
    ולידו במסגרת השנייה קשה לי להגיד אפילו שראיתי פס שרק שהזזתי את הראש הבחנתי בפס בהיר מאודדדדדד

הגעתי עכשיו הבייתה 16:00 והסתכלתי שוב במקל וראיתי פס ממש ברור אבל עברו 3-4 שעות

בבקשה תעזרו לי מה זה אומר????????
6 תגובות
עמוד 1

• אחרי 10 דקות הפס לא אמין
    אבל את ראית מההתחלה פס נוסף בהיר. וזה לא משנה הצבע
    פס זה פס!
  • הי תעשי מחר בבוקר!{שתן ראשון של בוקר}
    עוד בדיקה ותהי חכמה יותר
    ותעדכני
    בהצלחה
  • פס זה פס...
    מחכה לעדכון..בהצלחה

"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • כמו שבנות כתבו לך, אחרי 10 דקות הבדיקה כבר לא אמינה.
    אבל אפילו פס חלשלש ביותר מצביע על הריון, הריון צעיר מאוד.
    תעשי עוד בדיקה אחרי יומיים ותראי שהפב נהיה יותר חזק
  • וואי זה בדיוק מה שקרה לי רק שלא אחריי כמה שעות ואני כולי בהתרגשות ורוצה לדעת מה זה אומר? שיהיה בהצלחה לשתינו
  • בדיוק! פס חזק ופס חלש זה מעיד על הריון צעיר, תעשי בידקת דם או תוך יום יומיים עוד בדיקה ובטח הפס ייצא חזק! בהצלחה!!
    תעדכני!

בשורות טובות!

sOsHi
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה