האם כדאי להתחיל טיפול? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בת 28 מנסים להרות 7 חודשים. זרע תקין בדיקות הורמונליות תקינות. תוצאות מעקב זקיקים:ביום ה21 למחזור: עובי רירית הרחם:5.3 מ"מ כתוב רירית סדירה. נוזל דוגלס: מעט נוזל. גודל זקיק שחלה ימינית:10 מ"מ. שחלה שמאלית: זקיקים קטנים מרובים. היא נתנה לי לעשות בדיקה ביום ה14,16 ו21. המחזור החודשי שלי נמשך42 יום בממוצע. ולפי הבדיקת ביוץ שעשיתי ראיתי שביום ה28 2 קווים(כלומר ביוץ) אף על פי שזה לא הראה ביום ה21. מה דעתכן? למה בכל זאת אני לא נקלטת? הרופאה הציעה להתחיל טיפולים. בעלי קצת חושש עדיין. מה דעתכן?
    תודה על העזרה
    sloda
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    עם מחזור כמו שלך קשה לדעת האם יש ביוץ ואם כן מתי הוא קורה. ולכן נראה לי שכדאי שתתחילי בטיפול

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה