איזה ילד מאיפה זה בא לו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בצהריים אני חוזרת עם הילדים מאחותי ששמרה עליהם כל החופש פתאום אביאל מתחיל בשיחה ואומר לי אמא שתדעי שאני יהיה אבא ויהיו לי ילדים אני אף פעם לא יגיד להם לא תמיד אני יקנה להם ויפנק אותם ואת יודעת אני מאוד יפנק את מאיה וידאג לה גם לליה ואמא אני מבטיח לך שאני יהיה אבא אני לא ישכח אותך ככה הוא אמר לי אני גם ידאג לך ויקנה לך כל מה שאת תרצי כמו שאת קונה לי עכשיו חשבתי שאני נופלת באותו רגע הוא פשוט גמר עליי מאיפה זה בא לו.

ודרך אגב בבית הספר כל העניין סודר וטופל כבר למחרת שספרתי לכם והילדים בכיתה מאוד אוהבים אותו ויש לו הרבה חברים והוא נורא חברותי והמורה אמרו לו מי שמציק לך תגש לספר לי אז הוא אמר לי אמא הכל בסדר וטוב לי בבית הספר ואיך לך מה לדאוג אני יגיד לך אם יהיה משהו.
    אני מתה ממנו.

14 תגובות
עמוד 1
  • מה זאת אומרת מאיפה זה בא לו? ממך!
    כנראה שבאמת יש משהו בחינוך שלך, את מקסימה
  • איזה ילד מקסים

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • איזה מתוקי
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • איזה ילד חכם55555
    ואני שמחה בשבילכם שטוב לו ב"ה גם בבית הספר
  • חינוך נפלא שתמחיל מהבית
  • תודה בנות האמת שהוא באמת חכם ככה בכל אופן יצא באיבחונים שעשיתי לו לפני שעלה לכיתה א' והמורה שלו מספרת לי לפני חופש חנוכה שאביאל כל כך אוהב לעזור ברגע שהוא רואה ילד שאין לו משהו מחק, סרגל עיפרון כל דבר הוא מיד מציא לו משלו ונותן ותמיד הוא אומר יש לי הרבה ככה זה גם אבא שלו ואני אני לא אוהבת לספר את זה אבל אנחנו אוהבים לעזור לאנשים שאין וכמה שאנחנו יכולים עוזרים ואביאל רואה את זה והוא יודע שאנחנו עובדים קשה בשביל לא להחסיר מהם כלום

• וואו איזה
  • אני אעתיק מתמי- חינוך נפלא שתמחיל מהבית

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מסכימה עם הבנות החינוך מתחיל מהבית הכל זה ממך ומבעלך מה שאתם משדרים לו יחזור אליכם באקסטרא של אהבה מגיע לכם

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
    יובל ושנהב הנסיכות המקסימות שלי

**
    SHENHAV & YUVAL
  • תודה בנות

• ילד מקסים וחכם55555
    וחינוך זה רק מהבית
  • איזה מאמי
  • אחחחחחח.... הנחת......
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]