שבת-שלום... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבת שלום לכל היקרות מהפורום
    שתהיה שבת שקטה, רגועה (וגשומה!)

השבוע עברתי צילום רחם שהיה תקין, ואז עשיתי US אתמול וגיליתי שהציסטה מהחודש שעבר נשארה... ובאותו הגודל...
    אני כ"כ מאוכזבת מהרופאים של קופ"ח... מרגישה שהם מזלזלים ולא מקצועיים, לא מבינה למה לקחתי איקקלומין שגרם לי לתופעות האלה שלא היו לי מעולם!

מה שכן, יש לי תור למרפאת פוריות בסוף החודש, אני מרגישה שזה האור בקצה המנהרה...
3 תגובות
עמוד 1
  • גם לי גילו עכשיו צ'יסטה גדולה.......
    וזה כנראה מהאיקקלומין........שרק חודש אחד לקחתי.......עכשיו אני מתחילה עם זריקות,לאיקקלומין יש תגובות ללואי שמשפיעות על הגוף הוא לא הכיי מומלץ הוא גם גורם לרירית רחם דקה
    http://www.holdthatpic.com/
  • הי האיקלקומין גם לי גרמו לציסטות נוראיות וכאבי בטן
    עברתי לזריקות גונאלF
    והיה יותר קל
    ומקווה לבשורות טובות עוד החודש
  • גם אני עוברת לטיפול בזריקות ככל הנראה (תור למרפאת פוריות בסוף החודש.. למה התורים כ"כ רחוקים?..)
    עברתי בינתיים החודש את כל הבדיקות שהם ביקשו, כך שאני מקווה להגיע מוכנה.
    בשורות טובות!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה