דימום חום קל בשבוע 5 - נמצאת בחו"ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני בת 36, הריון ראשון, שבוע 5 (+1), לא מתוכנן, אך מבורך.
    אני נמצאת כרגע בחו"ל וחוזרת לארץ רק בעוד שבוע.
    את ההריון גיליתי לאחר איחור במחזור ולאחר בדיקה ביתית שנתנה לי תשובה חיובית.

מזה 4 ימים מופיע לי דימום קל חום (ומידי פעם גם כאבים קלים בצידי הבטן התחתונה- פעם צד ימין, פעם צד שמאל).
    לא מדובר בדימום מאסיבי (מופיע מידי פעם בניגוב, במאמץ בשירותים ופעם אחת בודדת הופיע ככתם קטן על התחתון) וגם לגבי הכאבים - הם לא רציפים.

קראתי באינטרנט שהסממנים הנ"ל יכולים להיות סימן להריון מחוץ לרחם. וזה די מלחיץ אותי.

הייתי רוצה לשאול:

כיוון שאני נמצאת רחוק מהבית, נראה לי מאוד מורכב להיעזר בשירותים הרפואיים המקומיים.
    האם יש דרך לבדיקה עצמית של הנושא (למשל ערכי בטא?)
    ובמידה וכן- אני מניחה שצריך לבצע אותה פעמיים בהפרש של יום או יומיים כדי לראות את ההכפלות?
    או שאולי בכלל ההמלצה היא שאמתין בסבלנות עד ההגעה שלי לארץ עוד שבוע?
    שאלה נוספת: האם יש סיכון כלשהו בטיסה בת 5 שעות?

תודה רבה ושבת שלום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה