מה הייתן עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מזהירה מראש זה ארוך

נועה מגיל 3 חודשים עם אותה מטפלת , אשה בת 70 ,שבאה אלינו הביתה. אנחנו אוהבים את המטפלת והיא אוהבת את נועה. בדרך כלל כשאני בחופשה אני משחררת את המטפלת. כך היה השבוע מיוםא'-ג' הייתי בבית וביקשתי ממנה לבוא בימים ד'-ה', כי הייתי צריכה לנסוע להשתלמות. סיכמתי איתה על כך שבוע לפני חופשת חנוכה. ביום ג' התקשרתי להזכיר לה היא אמרה שהיא מאוד חולה ופוחדת להדביק את נועה אבל אם מאוד חשוב לי היא תבוא בכל זאת. לאחר התייעצות עם בעלי הוא הנשאר בבית ביום רביעי וחמישי. הבוקר יום שישי היא התקשרה אמרה שהיא מאושפזת עם בעיות בלב ולא תוכל להגיע השבוע וביקשה שאנסה להסתדר בלעדיה . אין לי עם מי להשאיר את נועה ניסיתי למצוא מטפלת זמנית ולא הצלחתי מצאתי משפחתון שנראה בסדר ויש לה מקום בשבילנו . מה הייתן עושות מכניסות את הילדה למשפחתון עד סוף השנה או לוקחות שבוע חופש מחלה ויושבות בבית עד שהמטפלת תחזור?
    [url=http://www.glitterfly.com]

5 תגובות
עמוד 1
  • הייתי מכניסה למשפחתון (למרות שאחרי מה שדנדוש עברה במשפחתון אני מאוד מסתייגת מזה אבל לא כל המשפחתונים אותו דבר)
    נוגעה כבר גדולה בת שנתיים וחצי עדיף להיות עם עוד ילדים ולא אחד על אחד כבר שיהיה יותר אינטראקציה ומשחק משותף עם עוד ילדים
    מקווה שעזרתי לך ולו במעט
  • עם כל הנוחות והאהבה למטפלת..... יש סיכוי שעקב המצב הרפואי שלה היא תעדר לך הרבה...
    ובמשפחתון יש תמיד גיבוי
    ויש עוד הרבה פלוסים++ כמו ילדים אחרים ,היצע של פעילויות ומשחקים...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אמא גאה ל 2 אוצרות :

יובל נולדה בתאריך 4.1.07

דניאל נולד בתאריך 1.8.09
  • הייתי מכניסה אותה למשפחתון.
    לא הייתי לוקחת סיכון בידיעה שהמטפלת יכולה להיות חולה כל שני וחמישי.

• נועה שלך כבר בת שנתיים וחצי, היא ילדה גדולה, הייתי מכניסה אותה למשפחתון כבר .....
  • המטפלת שלך היא אישה מבוגרת בת 70, אם היא היתה בת 40 אז הייתי אומרת לך לחכות לה, אבל בגילה את באמת לא יכולה לבנות עליה תוכניות...
    גם הילדה שלך צריכה חברת ילדים אחרים, חוגים ופעילויות שונות...
    יש אפשרות להכניס את הילדה למעון של העירייה /מתנ"ס ? את נטע אני הכנסתי למעון
    של המתנ"ס באמצע שנה שעברה, עשו לי טובה ענקית שהסכימו לקבל באמצע השנה.
    מניסיון שלי עם הבת הגדולה שלי אני ממליצה לך לשים את הילדה רק בגן של עירייה /מתנ"ס שיש בו פיקוח.
    במשפחתון פרטי את אף פעם לא יכולה לדעת מה באמת קורה שם, אני כבר מזמן איבדתי את התמימות שלי...
    וגם מבחינת העשרה לילד שזה כולל טיולים, מסיבות חגים, חוגים ,ת**** טובה וכו' וכו' מעון של עירייה/מתנ"ס עדיף בהרבה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה