שינה משותפת של הילדים. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבת שלום יקירות שלי.

אלעאי ורון ישנים בשני חדרים נפרדים.
    הם אוהבים את החדרים שלהם מאוד! ואוהבים לישון במיטות המפנקות שלהם

25 תגובות
עמוד 1
  • אני אשים את הקטנה עם אוראל באותו חדר.. כמובן שהיא תהיה בת כמה חודשים כי בהתחלה תישן איתנו בחדר..
    אני חושבת שבגיל הזה הם קטנים מדי לחדר לבד לכל אחד.. יהיה להם מספיק את זה בגיל ההתבגרות הם יבקשו כבר בעצמם
  • ליאם וסער ישנים יחד באותו חדר מאז שסער בן חודש.
    אומרים שזה מצוין - אפילו להתפתחות שלהם ולאופי, בהמשך...

אצלנו אין עדיין את ההתלהבות שאת מדברת עליה (אני מחכה לה בקוצר רוח), אני חושבת שכדאי מאוד לעשות זאת - בייחוד אם יש דרישה מצידם.

תהנו ושינה ערבה
  • אצלי מפאת כמות החדרים בבית
    יום נישואין
  • אני בעד!
    אצלנו הן הולכות לישון ביחד וקמות ביחד ועד שנרדמות עושות בלגן ביחד... אני חושבת שזה חלק מהחוויות שאחים צוברים במהלך הילדות, נראה לי שזה חשוב לקשר, וכשהן תרצנה להפרד - הן תפרדנה....
    יותר כיף לישון עם עוד מישהו בחדר, לשמוע עוד נשימות, לדעת שלא לבד....

• מאמי הרווחת תהני מזה איזה כיף שככה הם נהנים יחד.

• מאמי תזרמי עם זה אם הם רוצים בכייף לא רוצים גם בכייף
  • אין לי שניים בינתיים

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • התעסקתי בעניין כיוון שעברנו עם אלעאי תהליך כלשהו ע"מ שהוא יירדם במיטה שלו ולא יבוא אלינו למיטה באמצע הלילה, ועד שסופסוף זה קורה באופן נהדר, אנני פוחדת שזה ייהרס והמצב יחזור אחרונית..

אבל אין ספק, הם מאוד נהנים!!! ורע לי לחשוב אפילו על להפר להם את השמחה הזו. רון עכשיו גדלה, הם ממש מסתדרים יפה! היא גם מדברת נהדר אז הם מנהלים שיחות משלהם, יושבים במיטה וצוחקים על כל מיני שטויות וברגעים האלה שאני שוכבת במיטה שלי ושומעת את זה- אני לא חושבת שיש אדם מאושר יותר ממני

• הילה ונועה עושות הכול יחד
    ואני רואה כמה שזה מעודד את הקשר ביניהן -
    הילה מסבנת את נועה, נועה חופפת להילה (כשהילה לא בוכה מהתהליך של החפיפה)
    נועה מביאה בגדים להילה, הילה מביאה בגדים לנועה
    וכו' וכו'
    אין יותר כיף מזה.

אני לא רואה פסול בזה. יותר מזה, גם אם היו לי בת ובן, הם היו גרים בחדר אחד
    (בעזרת השם, יום אחד יהיה לי בן).

---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
  • אצלי הבנות גרות באותו חדר מהיום הראשון של שנהב בבית (4+ שנים)
    והיום כשאני רוצה לאיים אני אומרת להן שאני מפרידה חדרים

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
    יובל ושנהב הנסיכות המקסימות שלי

**
    SHENHAV & YUVAL
  • איך שאני מחכה לזה שהם ירצו לישון ביחד
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • זה הכל עניין של מיקום לדעתי.....אצלנו הבית קטן אז הבנות ישנות יחד

הן מאד אוהבות את זה - זה גם מחזק מאד את הקשר ביניהן

לדעתי בגיל קטן זה יותר כדאי - כשגדלים יותר כל אחד באופן טבעי מחפש את המקום והפינה שלו.....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]

• אני חושבת בדיוק כמו בתשי
  • אני בעד שינה משותפת זה מאוד מקרב בינהם והם נעשים חברים טובים..יש להם כמה דקות של צחוקים יחד לפני השינה ובבוקר
  • גאיה וקורן גם ישנים יחד בחדר ואין יותר כיף מזה!
    אני בעד!!!

גאיה וקורן שלנו

• פעם פתחתי על זה סקר , על חדרים משותפים.
    אני מאוד בעד . גם אני כילדה חלקתי חדר עם אחותי והיינו (ועודנו היום) החברות הכי טובות....
  • גם אני בעד
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • גם אם היו לי 100 חדרים בבית - אין כמו לישון עם האחים! ואשרייך שהם מסתדרים כ"כ טוב ביחד
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אני מאוד בעד!!!!
    וכמו שכבר אמרו פה המון פעמים... בגיל ההתבגרות הם יחפשו כל אחד את המקום שלו בנתיים תני להם להיות ביחד שיבנו את הקשר שלהם בתור אחים!

כל בוקר אני אומרת תודה לאל על המתנה הנפלאה שהוא נתן לי
  • כל כך הייתי היסטרית על חדרים נפרדים- שלכל אחד מהם יהים את השקט שלו/ה לפני השינה, רגעים הקטנים האלה עם אמא - כשאני מקריאה לכל אחד/ת מהם ספר ושרה שיר..ופתאום נראה שהם מוותרים על זה והם מעדיפים לישון יחד.
    וההפרדה הזו פתאום נראית לגמרי מיותרת..
    והכי כל כך השקעתי ולכל אחד מהם יש חדר בגוונים המתאימים, לאלעאי חדר כתום עם ציור של פו הדוב וחברים ולרון חדר סגול עם ציור מדהים של פיות...
    והם דווקא מייחסים חשיבות ליחד הזה- זה מקסים אותי!!!!!
    ממש הרגשתי רע עם זה, תודה שהפכתן לי את התחושה הזו

• גל ודניאל ישנות באותו חדר וזה מתוך בחירה שלנו
  • אני ממש בעד חדר משתף.
    הבנות אצלי באותו חדר מגיל 0, ונראה שהן מרוצות מזה מאוד.
    יש להן שיחות בערב לפני השינה, הן קמות בבוקר ומנהלות שם שיחות ומשחקים ואחת נכנסת למיטה של השניה והן משתוללות יחד.
    מחמם את הלב לראות/לשמוע...

אבל אצלך הם ממינים שונים. זה שונה. כי בשלב כלשהו תצטרכי להפריד בינהם (לפני גיל ההתבגרות). אני לא יודעת מתי, אולי תתיעצי עם מישהו מבין יותר (אולי שמש). כי עם יגידו לך שעוד שנה-שנתיים עדיף להפריד (אלעאי אוטוטו בן 5
  • תודה לכולכן מגיבות יקרות שלי

• אצלנו עכשיו יש חדר ל2 הילדים ביחד.
    כאשר נעבור לדירה החדשה... יהיה חדר לכל אחד.... ובכל זאת אני אשים אותם ביחד... בחדר - ובחדר השני - חדר משחקים !

הם ישנים עכשיו כאשר המיטות שלהם בצורת "ר"...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה