היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נראה לי שלשקד יש אפטות בפה. אין לי מושג איך אפטות נראות, אבל כל הפה שלו נקודות לבנות והחיך העליון אדום ונפוח
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
19 תגובות
עמוד 1
אין לי מושג תרגישו טוב
והחלמה מהירה שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני אישית קניתי איזה תכשיר שמשפריצים על האפטה... וזה עוזר מאוד........ תרגישו טוב
מילנה
cccccc- מה שם התכשיר? יפעת וגלי תודה
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
הי אני יודעת כאשר חמי היה חולה וקיבל כימוטרפיה הוא היה מלא אפטות ולא היה יכול להכניס כלום לפה אז הפרופסור המליץ לנו שיגרגר מים עם אבקת סודה לשתיה וזה עזר פלאים בהצלחה!!!!! ורפואה שלמה
SOS זה הפתרון הכי טוב תרסיס לכי לקנות עכשיו מבית מרקחת תרגישו טוב
תכלס - אני נגד חלב עזים לא מפוסטר, לדעתי יותר מדי סיכון בשביל אפטות
הSOS לנו לא עזר בגרוש יש גם תרסיס חרובים או משהו כזה, אבל להב לא הגיבה לו משהו - אין לנו מושג למה, גיסתי ניסתה על אפטה וטוענת שזה שורף - אז כנראה פה שמלא אפטות שורף פי מיליון.
פעם רופאה הסבירה לי - יש וירוס שגורם לאפטות וזה בדרך כלל מגיע בלי חום לפני ויש את ההרפס - ההרפס מתחיל כ3 ימים לפני התפרצות האפטות בחום מאוד גבוה, ואז האפטות יוצאות יש 24-48 שעות להתחיל בטיפול של סירופ זובירקס.
בפעם הראשונה לא ידענו , בפעם השניה היינו בחיפה והרופא שם סירב בתוקף לתת לנו בטענה שאין תרופה כזאת (שיחנק אמן בגהנום שכל החיים שלו יסבול ממה שהילדה שלי סבלה ב10 ימים האלה בגללו
שירגיש טוב הבונבון
אוי אוי אוי
זה קשור שולי
נו? התעוררתם כבר? איך שקדי מרגיש?
בעלי גדל על חלב פרה לא מפוסטר. והוא נראה לי בריא לגמרי
אני מקווה שהוא מרגיש יותר טוב
תרגישו טוב
תודה בנות
אוי זאת משחה מחרידה מסכן
ואין מה לעשות כל ילד מגיב אחרת - להב כמעט התעלפה מהסורנד - זה שורף רצח
סיון- רשמת "רופאת נשים של להב"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מה שקורה כשישנים 3 שעות בלילה