שאלה לד"ר ישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• ד"ר ישי שלום,

אני כנראה מאוד מוטרדת מהנושא אז אני פונה אלייך שוב...
    1.האם זה נכון שאחרי לידה יש יותר הרמונים ויותק קל להיכנס להריון?
    2.האם זה צריך להטריד אם אני 7 חודשים לאחר לידה ולא משתמשת באמצעי מניעה ועדיין לא נקלטתי?
    3.מה קורה במצב שבו לאחר ניתוח קיסרי נקלטים להריון סביב שנה שאחרי או קצת לפני?
    4. מבחינת הרופא מתי אוכל ללכת אליו שוב בשביל לעבור טיפולים? האם הוא יכול לסרב לטפל בי?

בתודה מראש
    המשך יום טוב
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    1. יש מצבים מיוחדים כמו שחלות פוליציסטיות או אנדומטריוזיס , שבהם יש סיכוי גבוה יותר להרות אחרי לידה מאשר במצב אחר.
    2. לא .
    3. אם הזמן שעובר בין ניתוח קיסרי אחד למשנהו קצר מ 18 חודשים , הסיכוי לקרע של הצלקת הוא גבוה יותר
    4. אחרי 9 חודשים מהלידה. אם עבר מן קצר יותר לא רק שהוא יכול לסרב אלא זו חובתו.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה