היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זהו סיימתי פרוטוקול ארוך , ווואו הבטן שלי ממש זוועתית !!! היום ב7.30 הזרקתי אוביטרל וחצי מחר בעזרת השם ב 4 שאיבה . לחץ לחץ לחץ תחזיקו לי אצבעות זה כבר טיפול שלישי שלי... ושאלה למבינות. אני ובעלי שומרי נידה, אתמול הייתי במקווה והיינו יחד , עד השאיבה יעברו 30 שעות .. האם ההפרש בסדר לחידוש הזרע? הרי הבעיה שלנו היא רק איכות זרע. ואוווו כמה מחשבות ... יהיה יום מקסים ושבוע של בשורות טובות לכולנוו.......
5 תגובות
עמוד 1
שיהיה באמת שבוע טוב ורק בשורות טובות אמן ואמן
בשורות טובות... שבוע טוב ומבורך
שבוע מבורך בעז"ה זכות המקוה הכל יהיה בסדר אל תכניסי לראש שלך סרטים מיותרים!!!!!!!!!!!!!!! {כי מה שנעשה הרי אי אפשר להחזיר} היי רגועה עד כמה שזה אפשרי! ומחזיקה לך מליון והחסידה כבר כאן המון הצלחה לכולנו ובשורות טובות