טוב, החלטתי להפסיק להתכחש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ... לכך שיש ברית בסוף
20 תגובות
עמוד 1
  • וואלה??? הייתי בטוחה שיש לך עוד
  • כמה שאלות
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!

• יש את ד"ר אטיאס הוא מיילד בנתניה
    הוא מעולה
  • קודם כל תירגעי! יש נוסחה : אמארגועה= תינוק רגוע.
    לצערי לא יכולה להמליץ על מוהל מאזור חדרה , יש לנו פה באשדוד אחד מעולה , אם תירצי אשיג פרטים.
    עברנו שתי בריתות לפי הזכור לי ציוד רפואי יש לו משלו. יומיים ראשונים קצת מפחידים בהחלפה אבל אחר כך זה עובר.
    לא זכור לי ששמנו מהשהוא אבל זה היה לפני יותר מ13 שנה.
    בכל מקרה לידה קלה ובלי לחץ הוא לא יזכור לך את זה
    [url=http://www.glitterfly.com]

• אני לא מהאיזור שלך אז אין לי המלצות.. (חוצמזה שזה היה ממש מזמן!!)
    אבל אוכל לעזור עם שאר השאלות-

אני חושבת שכל מוהל צריך לבוא הביתה יום- יומיים אחרי הברית כדי לבדוק שהכל בסדר.. ולתת הנחיות להמשך.
    ואני חושבת שכל מוהל מגיע לאן שמבקשים ממנו.. אז אם את רוצה לעשות בבית, אין סיבה שהמוהל לא יבוא אליכם הביתה!

רק רופאים עושים עם הרדמה, מוהלים רגילים שאינם רופאים, לא עושים הרדמה בד"כ, אבל נותנים אקמולי, יין לשיכוך הכאב..

אצלנו המוהל אמר לנו לתת לו כמה שאנחנו מרגישים.. אבל אני מניחה שכל אחד הוא שונה.

צריך לקנות לפני- אלכוהול- בכל מקרה את צריכה שיהיה לאחרי הלידה..
    אקמולי אולי..
    את התחבושות והכל הוא מביא!

אצלנו- אנחנו הבאנו את אביזרי הדת.. זה רק הכרית שעליה התינוק שוכב, יש גמ"חים לזה ממש בכל מקם, שאפשר להשאיל ולהחזיר..
    אהה ונראה לי שעדף לחכות ולראות שהלידה עוברת בסדר, שהתינוק במשקל טוב ושאין לו צהבת ח"ו!!!
    ורק אז לקבוע עם מוהל.. לא נראה לי שיש מוהל שיקבע איתך עכשיו ברית לאחרי הלידה..
    שיהיה בהצלחה!!
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • כמו שכבר נאמר,
    את יכולה פחות או יותר לקבל עכשיו המלצות, אבל לקבוע איתו זה רק לאחר שהילד נולד.

אני לקחתי מוהל, ולא רופא. לא הסתדר לי שמזריקים לו חומר הרדמה לשם, וגם הבנתי שזה כואב...

"מהיום שהיא עוטפת את גופו בזרועותיה
    עד היום שהיא נופלת על כתפיו
    היא אומרת לו מילים שאת פישרן הוא לא יודע
    אבל איך שהוא אוהב שהיא לוחשת לאוזניו

תינוקי, ילדי הקטן
    שים את ראשך בחיקי
    אמא שלך תשיר לך שיר
    שיר אהבה תינוקי..."
  • עברנו שתי בריתות אלוהים יודע איך. הראשון בכה וגם אני השני לא הסתכלתי וחיכיתי לבכי והוא פשוט לא בכה...
    אומרים שזה אזור לא רגיש וזה כמו חורים באוזניים....לא יודעת...
    המוהל יגיד לך מה לקנות יש משחה או אבקה ואקמולי...
    אני חושבת שמוהלים מעדיפים ךהגיע הבייתה, אולי צריך מניין (10 גברים) אבל לא בטוחה (פיתוש, את יודעת?)...
    אה והכי חשוב, צריך .... שם לתינוק[D:]
    שיהיה בשעה טובה
  • דר' ג'קסון מבלינסון הוא ענק ואם תצליחי להשיג אותו את בידיים טובות.
    לגבי איפה לעשות- זה החלטה שלכם אירוע או בבית או במרפאה של הרופא אם החלטת על רופא.

אנחנו היינו צריכים להביא סבון נוזלי, מגבת, 3 חיתולי בד
    להאכיל את הקטן שעה וחצי לפני (עשינו את הבריתות בבית הכנסת)
    בבית שיהיה אקמולי ופולידין.

לגבי בדיקה בד"כ מיד אחרי הברית האמא מאכילה את התינוק קצת ואז המוהל בודק שוב את האיזור שאין דימום והכל תקין, יום למחרת הוא אמור לבוא אליך לבדוק שוב את התינוק או שאת נוסעת אליו- החלטה משותפת שלכם.

כמו שפיתוש רשמה לך יש כרית שמגישים עליה את התינוק ואם היית קרובה אליי הייתי משאילה לך.
    וחכי ב"ה אחרי הלידה ואז תדעי משקל, צהבת וכו' ואז תסגרי עם מוהל/רופא
    טוב באמת שאת כבר לא בהתכחשות
  • אנחנו עשינו עם ד"ר שקולניק. הוא גר בפ"ת, אבל אני יודעת שהוא מגיע למשמרות, (אז בטח גם לחדרה)
  • יש לי את הכרית של עידן אם תרצי, אני מנתניה די קרוב....
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • עשינו אצל דר' גונן בקליניקה שלו עם הרדמה . לא בכה ולא היתה שום תחבושת .
    עולה לפני 4 שנים 2600 ש"ח.
    http://www.holdthatpic.com/
  • יש את ד"ר ולדמן שבעלי עובד איתו הוא לוקח בסביבות 1000 ש"ח ולדעתי יגיע גם לחדרה.
    אם תרצי אני אכתוב לך תמספר שלו.
  • לא זוכרת את שם המוהל, לאמא שלי יש אני אשלח לך אם תרצי, עשיתי בבית לחוג מצומצם של משפחה קרובה ואחרי חודשיים עשיתי באולם.
    עלה בסביבות 1000 שקל.
    הוא לא בא לפני, אנחנו התקשרנו לעדכן שהילד בסדר.
    הכנו כרית, כיסא עם משענת גבוהה ושולחן עליו להניח את כל הכלים לא משהו מיוחד, שולחן קפה קטן, רק שיהיה נוח).
    המוהל הביא איתו את הכלים והתחבושות ופולידין ואלכוהול, אנחנו רק נתבקשנו להביא יין וגביע.
    אני לא הייתי באיזור בזמן הטקס אבל שמעתי אותו בוכה ואחרכך התברר לי שזה היה רק בגלל שהיה לו קר כשהורידו לו את המכנס. בחיתוך הוא לא בכה בכלל.

למחרת המוהל התקשר ויום אח"כ הגיע לביקורת והוריד את התחבושת.

ביום השלישי כאילו כלום.

הוא נתן טיפ פשוט: מים וסבון הם המחטאים הטובים ביותר

• תודה!
  • הוא מעולהההה! אני מאמינה שלחדרה הוא יבוא תתקשרי אליו לברר או ששמחר בערב אני עובדת איתו ואני אשאל בשבילך. מה את מעדיפה? אני מניחה שהוא יקח אולי 1200 לחדרה. אבל צריך לשאול קודם אם הוא יגיע. הוא מעולה אחראי ומגיע גם להורדת תחבושת ביום שאחרי.את רוצה שאני אשאל או שתתקשרי בעצמך?

• תשאלי אותו, אם לא אכפת לך, אם הוא מגיע לחדרה...
    תודה
  • אויש ברוך שלא עשני גבררררר
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • קודם כל לנשום
    אני יכולה להמליץ לך על מוהל מ ק ס י ם עם הרבה סבלנות וידע והכי הכי חשוב
    במהלך טקס הברית לא נשמע אפילו בכי מהבן החמוד שלי
    קוראים לו מרדכי והוא עובד בחברת מילה קלה( חברה שמחזיקה צוות של מוהלים ורופאים) ויש לו ביטוח, ורישיון מה שמאוד חשוב למרות שא תמיד בודקים
    אני הגעתי אליהם דרך חברה שלי שהייתה מאוד מרוצה וגם אני ממליצה עליהם בחום רב
    המוהלים שלהם מגיעם גם לבית וגן לאולם ארועים
    בקיצור הם דואגים להכל וגם נותנים מתנה ערכת ברית שיש בה את כל מה שצריך להביא איתך לברית
    שווים בדיקה ואני בטוחה שיעזרו לך
    הם באתר- www.milakala.co.il תנסי לבקש את מרדכי המוהל
    בהצלחה ובמזל
  • עניתי לך בתמיכה תראי שם
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • יש לנו מוהל סבבה שמהל את טל ואת שחר..אם את רוצה דברי איתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה