יש לי שלישייה -צריכהאת עזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברות יקרות שלי...
    אני אמא לשלישייה בת 7 חודשים וילדה בת שנתיים ושבעה חודשים
    אשמח אם תעזרו לנו לזכות בטיטולים...
    מצורף הסיפור שלנו ותמונה עדכנית לשוחד....חחח

אז, הנה הסיפור שלנו..
    חשבתי איך לכתוב את ההמלצה שלי על הטיטולים החדשים של פמפרס
    ניסיתי בחרוזים, בסיפור ובחמשיר, אבל בסוף מחקתי הכל והחלטתי לכתוב את הסיפור האמיתי של חיינו.

לפני שנתיים ושבעה חודשים, הפכנו מעוד זוג רווקים להורים חדשים.
    את הבכורה פינקנו בטיטולים איכותיים, כי אמרנו..." בסה"כ יש לנו ילדה אחת, שווה להשקיע בטוסיק שלה". עד היום, למרות שגמולה מזה זמן רב, בשקט בשקט, אנחנו נכנסים לחדרה מדי לילה ושמים לה טיטול של פמפרס. בשביל השקט שלנו והביטחון שלה.

לפני שבעה חודשים, שנתיים ויום מיום הולדתה של הבכורה, נולדה לנו שלישייה מדהימה, בריאה ומתוקה . מה רב האושר בגילוי הבשורה, מה רבים היו הפחדים מעצם גידול של שלישייה.
    מה אומר ומה אספר לכם....
    אין לכם מושג מה זה לגדל 4 ילדים בהפרש כל כך קטן.
    כל כך הרבה קשיים יש בדרך, ואני לא מדברת על חוסר שעות שינה, זוגיות שהתערערה , מציאות שחייבה אותי לחזור לעבודה ולשלוח אותם לגן כבר בגיל 4 חודשים, אלא קשיים כלכליים אמיתיים. אנחנו עסוקים יום יום במרוץ אחר ההישרדות הכלכלית שלנו.כל זה, בגלל שלקחנו החלטה אמיצה וברגע האחרון, לא היינו מסוגלים לדלל את אחד מהעוברים שלנו. השכל אמר משהו, אבל הלב הרגיש אחרת..ועל פיו בחרנו ללכת.

את השלישייה המדהימה שלנו, אנחנו לא יכולים לפנק בטיטולים איכותיים. מצאנו את עצמנו נוסעים מרחקים ,רק כדי לקנות טיטולים במבצעים. 3 במאה, 4 במאה, כל המרבה זה משובח, ולא משנה הטיב והאיכות העיקר שיהיה זול.
    לפני קצת פחות מחודשיים, גיסתי היקרה, זו שרשמה אותי לתחרות, פינקה אותי בחבילה וחצי של הטיטולים המדוברים ופתאום אמרנו..מה רבו מעשייך אלוקים.
    איזה איכות, איזה טיב, כל כך גמיש ונוח. הקטנים היו עם והרגישו בלי, הפסיקו להרטיב את הבגדים מהצדדים , ישנו לילה שלם עם טיטול מבלי שנצטרך להעיר אותם ולהחליף להם טיטול במהלך הלילה. כל כך התפנקנו על הטיטולים, אבל כידוע כל דבר טוב גם נגמר בסופו של דבר ולכן חזרנו אל הטיטולים במבצעים.

מה שנותר לי לומר, זה שהייתי רוצה את הכי טוב לילדיי, והטוב ביותר אלו הם הטיטולים החדשים של פמפרס. מכורח הנסיבות הכלכליות, אין באפשרותנו לאפשר זאת לילדנו, אבל אולי בזכותם, בעזרת קליק קטן..הקטנים שלי יוכלו להתפנק על הטוב ביותר.
    תודה רבה על העזרה...
    חסידה והשלישייה...

אשמח אם תכנסו לקישור המצורף ותקליקו
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=4535

16 תגובות
עמוד 1
  • כתבת מקסים מקסים,
    אבל תגידי- למה לשים טיטול לילדה גמולה "זה זמן רב"? לדעתי תוציאי את השורה הזאת כי היא קצת מוגזמת והורסת את האמינות שלך (ואני בטוחה ואין לי צל של ספק שכל הסיפור נכון ואמין

• הקלקתי כמה פעמים!
    הלוואי שתזכי

גאיה וקורן שלנו

• צריך רק ללחוץ על הקישור?
    בהצלחה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
    יובל ושנהב הנסיכות המקסימות שלי

**
    SHENHAV & YUVAL
  • בייבי בום... אני באמת שמה לה טיטול בלילה..היא גמולה ביום בלבד
    לגבי תמונה..אין לי מושג איך מעלים
    את יכולות לראות בתפוז השלישייה באמת מהמממת

• שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • הי כרמית, מה קורה???
    נכנסתי לקישור אבל לא הבנתי איפה עושים קליק
  • אז אולי תשני את הניסוח במשפט

• גם אני לא הבנתי איפה מקליקים
  • איזה סיפור מרגש!!!!!

אני מורידה בפנייך את הכובע - בדיוק בשבת היתה כתבה על הורים לתאומים ושלישיות כמה קשה לגדל אותם כלכלית......
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • יווו אחותי, כל הכבוד
    אבל איפה מקליקים? מספיק קליק על לינק שצירפת או שצריך עוד משהו?
    בייב בום..מה מוזר בילדה בת 2.7 שגמולה זן רב? אצלי דן גם היה גמול "זמן רב" בגיל הזה זה בסדר...
  • מרינה- לא מוזר שהיא גמולה, מצחיקה

• צודקת ...אולי תוסיפים ל"זמן רב" גם "ביום"
  • הקלקתי, בהצלחה
  • לא מצאתי איפה להקליק
  • היי בנות
    תודה על העזרה
    רק צריך להקליק על הלינק המצורף

שוב מיליון תודות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה