היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
איך את יקירה ?
תודה תודה תודה!!
כמובן שכבר דיברנו.. וזו ה-בעיה הגדולה שלנו- אין לנו זמן לדבר!! תקופה קשה עוברת עליו, וגם עליי ואנחנו לא נפגשים.. נשמע אולי הזוי, אבל זה כך! אבל יטופל..
טוב, ברור שהוא פשוט מלך.. ומזל שלפעמים אני קצת רגשי כדי שהכל יוכל לזוז הצידה ולהראות פחות חשוב!!
בהחלט מוכר לכולנו יש ימים שכאלו העיקר שהכל יסתדר ליאן נסיכה שלנו 18/05/08 ttp:yoledet//tickers.families.com]
אני מבינה שכבר השלמתם..?
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
פיתוש,כמה מילנה צודקת,את מקסימה!
אהיה כנה איתך,החלום שלנו זה להתחיל להיכנס לרוגע בסופשי"ם, לשמור-שבת בהוויה...בסופשי"ם אצלנו הלחץ רק מתגבר,הלימודים של בעלי (הוא תמך בי ואני סיימתי לפני כמס'-חוד' וכעת אני תומכת בו) וכמובן מטלות שנידחו בבית עקב-הלימודים..וכ"א ברוטציה נמצא עם נעמה,ברגע שהאחר לומד/מנקה/מבשל/מתקן וכו'
אין-ברירה,מתרוצצים באמצע-שבוע,אבל האיזון-הגדול בעיני זה הסופ"ש.. וזהו חלומי