היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כפי שאתם רואים אני באמת מתנצלת מראש שאני חסויה אבל אין לי ברירה
היום עשיתי בדיקת דם לאחר איחור של 9 ימים בהם הבדיקת הריון יצאה שלילית (שתן) ויצא לי בטא 5 צלצלתי לקופ"ח כללית (הקופה שלי) והאחות אמרה לי שזה יכול להיות הריון שאני צריכה לדבר עם הרופא
למשהי מכן זה קרה? או שמא עליי כבר לוותר
9 תגובות
עמוד 1
לא קרה לי, אבל יש סיכוי שזה הריון כימי אם את יודעת מה זה. מקווה שתשמעי בשורות טובות בקרוב ותעדכני....
מה זה הריון כימי?
לא קרה לי, זה מאוד נמוך.. האם עשית טיפול? יכול להיות שזה שאריות מההורמונים? זה יכול להיות הריון צעיר מאוד או הריון כימי. עדיף לך לדבר עם הרופא. חבל להעלות סתם השערות, עדיף לך לדעת בוודאות מהרופא.
בהצלחה
עד כמה שאני יודעת הריון כימי, זה התחלה של הריון. אבל הוא לא משתרש ומתמוסס באופן טבעי.
לא ממש לא עשיתי טיפולים
לכי לעשות בדיקת דם הכי אמין בהצלחה
יתכן שזה הריון שהתחיל אך לא היה אמור להמשיך, הבטא עלתה מעט ואין לזה משמעות - זה הריון כימי. סורי לאכזב אבל מתחת ל10 זה לא הריון, לי היו כמה חודשים של ערכים של מעל 2 אבל מתחת ל10... אף פעם לא ייחסתי לזה תקוות.
היי תעשי בדיקה שוב בעוד 3 ימים, ייתכן וזה הריון צעיר מאוד... אולי היה ביוץ מאוחר... עדיין מוקדם לדעת וגם רופא לא יידע לענות. בכל מקרה עלייך להבדק שוב בהצלחה
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
תודה לכולן בע"ה ביום שני אני אעשה בדיקת דם חוזרת ונראה שנתבשר כולנו בבשורות טובות