היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חוצפנים, תאיימי בהתנתקות! יש להם חברה חיצונית שנותנת שירות שלא יבלבלו את המוח. אצלי היה לפני שבועיים ומהרגע להרגע הגיע טכנאי- דיברתי איתם ביום שישי ב-10:00 וב-12:00 הטכנאי כבר היה אצלנו.
חרא אנחנו לא
עד יום רביעי? איזה חוצפה
גאיה וקורן שלנו
תמי תאמיני לי שאמרתי אבל כל מה שיש להם להגיד זה "יש לנו לחץ בגלל מזג האויר" מה שכן הם אמרו שיפצו אותנו על היומיים האלה אבל מי צריך פיצוי ? אני רק רוצה לראות טלויזה מה כבר ביקשתי?
לא יודעת עד כמה זה מנחם אבל גם בבניין שלנו למי שיש "יאס" יש בעיות כצלחת עפה או משהו בסגנון . בגלל הבניה היו לי שיבושים גם בהוט (ככבלים עדיין חסופים ) אבל הם באו בבוקר ותקנו הכל . http://www.holdthatpic.com/
בתור מישהי שמבינה קצת בנושא זה לא חוצפה .... יום רביעי זה סביר לחלוטין במזג האויר הזה יש המון לחץ ולכולם יש בעיות , הסערה פגעה בצלחות חברה אחת לא יכולה לתת שירות לכולם בזמן כשיש לחץ כפול ומכופל מיום רגיל
אין לנו בעיות צפיה אבל שתי החברות גרועות באותה מידה [url=http://www.glitterfly.com]
וואי איזו באסה! בלי טלויזיה יומיים!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אומרים דווקא כשאין טלוויזיה זה מקרב בני משפחה ......... ובני זוג
לכל אחד שיש לו יס אומר שזאת חרא של חברה, וכל אחד שיש לו הוט, אומר את אותו הדבר על הוט
יש הרבה בניניים שהצלחות ניזוקו מהברקים שהיו ויש להם עומס
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
לנו אין בעיית צפייה(טפו טפו) באמת חוצפה מצידם לתת לכם לחכות עד יום רביעי
מיכל - כל הכבוד על הלויאליות!
שתי החברות חארות! יחד עם זאת - מאחר ויס היא טלויזיה בלווין - מעצם הגדרתה - יש תקלות רבות למנוייה בזמן מזג אויר כמו שהיה עד כה מאחר ולא ניתן לקלוט את הלוויין בסופות ובגלל שהצלחת חיצונית - יש מן הסתם תקלות רבות יותר. בארור שזה לא כיף ולא נחמד, ואני לא סובלת את שני החברות באותה המידה - אבל יש פעמים שאפשר להבין....
מה קרה אי אפשר היום בלי טלויזיה ???
אחרי שצלצלתי היום והסברתי יפה (אומנם התעצבנתי ושמעו אבל לא צעקתי) סידרו לי טכנאי להיום (פתאום יש להם טכנאי פנוי)