להספיד את החודש? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

יש לי מחזור מאוד סדיר, מגיע כל 30 יום בערב (כן כן..אפילו שעה מדויקת), חודש שעבר קבלתי ב-10.11 והיה לי ביוץ בערך ב-24.10, הייתי עם בעלי יום כן ויום לא במשך יותר משבועיים! על מנת להיות בטוחה שאני מכסה את כל הימים.
    כרגע יש לי איחור של 4 ימים, עשיתי בדיקת הריון הבוקר (עם הפיפי הראשון)
    ויצא כמובן שלילי שזה עיצבן אותי מאודדדדדדדדדדדד!!!
    לפי מה שבעלי אומר אם נכנסתי להריון בביוץ (24.10) יש מצב שעדיין ההריון צעיר מידי לבדיקה. (בעלי כבר ממוחה לנושא יותר ממני )
    בקיצור, מה לעשות?? האם להתבאס ולחכות למחזור? האם להיפרד מהריון יפה החודש? האם לחכות עוד שבוע ואז לעשות שוב בדיקה?
    אני ממש מבולבלת, אף פעם לא מאחר לי...
    אשמח שתעשו לי קצת סדר בראש.
    sOsHi
7 תגובות
עמוד 1
  • תחכי עד יום ראשון ותעשי בדיקת דם .
    בהצלחה
  • קודם כול אתם חייבים להיות רגועים אל תצפי לזה ואל תחפשי את ההריון ברגע שאת לא תיבדיקי כול הזמן זה יבוא לבד ואת אפילו תופתיעי

שיהיה לכם בהצלחה.....

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • תחכי עוד קצת
    אני מאחרת כבר ב - 11 יום ועשיתי בדיקה ביום ה -6 לאיחור ויצא שלילי ועדיין מאחר
    תמתיני בסבלנות עד שבוע הבא תני לזה 10 ימים איחור לפחות
  • מאמי או תמתיני קצת ותעשי עוד פעם בדיקה או לעשות בדיקת דם בדיקת דם נותנת תשובה 100 %
  • איזה בדיקה קנית?
    ממליצה לך מאוד על היס אור נו פרופשיונל
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • מה פתאום להספיד
  • שלא תבינו לא נכון, אנחנו רגועים ונהנים אחד מהשניה, הכל בסדר אבל עדיין רוצים שזה יקרה.
    עדיין לא קבלתי, אין לי תסמינים לא של זה ולא של זה, אולי קצת פיפי יותר מהרגיל, זהו.
    מישהי יכולה להמליץ לי על רופא/ת נשים טוב/ה ברמת גן? שאני לא צריכה לחכות חודש לתור? מאייש....
    sOsHi
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה