שאלת בוסטר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני זוכרת שטחנו את הנושא, אני לא מצליחה למצוא את הקישור

אני רוצה לקנות בוסטר...נמאס לי מהכיסא רכב הזה שתופס חצי מהמושב האחורי
    למרות שמבחינת הגודל , דן מתדר איתו מצויין עד עכשיו (אחרי שהסרתי ממנו חלק עליון של כיסוי מרופד של תינוקות

בקיצור..מישהי קנתה? עם גב? בלי גב? מה עדיף? מה הקרטריונים להעביר ילד לבוסטר בכלל? בגדול דן דיי גבוה ורזה

המלצות?
14 תגובות
עמוד 1
  • הוא כבר בגיל שהוא יכול לשבת על בוסטר בלי שום משענת בלי כלום, רק קוביה כזו ששמים על המושב. יראו לך את זה בחנות, זה עולה רק 80 שקל

• אני קניתי לאלעאי בוסטר של מ"שילב" של אומגה.
    הוא עלה לי 80 ש"ח.

• אוריקי שלי כבר מזמן בבוסטר פשוט כזה
    מגיל 3 או ממשקל 18 קילו הם יכולים לשבת בזה - 50 ש"ח
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • כעיקרון צריך שהחגורה תיהיה בגובה הכתף

אנחנו קנינו לשחר בוסטר רק לטוסיק החוגה לא נוגעת בכתף אבל גם ככה הוא לא שם אותה על הכתף הוא שם מתחת לבית השחי אני מאמינה שהוא יגבה עוד קצת יהיה לו יותר נוח
    קנינו את זה כי יש גם סלקל מאחורה וגם הכיסא של שחר תפסו את כל המושב ואין מקום לשבת בניהם
    וכרגע אין לי אפשרות לשבת במקום אחר רק בניהם
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • שמעי... אני שאלתי לפני כמה חודשים שוטר תנועה.

הוא אמר שאין חוק מסויים שיש גיל שבו אפשר לשים ילד בבוסטר.
    מה שחשוב זה שהחגורת בטיחות תשב כמו שצריך על הכתף.

לפי דעתי הההההההההההכי מוח זה עם גב... כי אם הילד נרדם... הוא לא נופל לצדדים.
    יש עכשיו במגה כיסא - ראיתי אתמול ממש יפה בגוון שחור ואפור ב 120 ש"ח.
  • בוסטר זה ממשקל 14 ק"ג.
    קניתי מזמן לגל בוסטר פשוט ללא תמיכת גב אבל אחרי 2 נסיעות מחוץ לעיר נקרע לי הלב לראות אותה כולה מעקמת לכל הצדדים...
    שלשום הלכתי לקנות לדניאל כיסא בטיחות כי הסל קל כבר קטן לה, אז פינקתי את גל גם בבוסטר חדש
  • תודה בנות

אני גם יותר לכיוון של לקנות את הפשוט בלי הגב (כי ם אקנה עם גב אז לא חסכתי כלום במקום- אלו גם גדולים, )

תסבירו לי רגע איך קושרים ילד בבוסטר "תחת" ? מה מחזיק את הבוסטר ומה את הילד?

• היימרינוש, מה שלומך???????

אני קניתי ליואב בוסטר עם גב, נראהלי יותר נוח, ואנחנו גם עושים נסיעות ארוכות והוא נרדם אז ממש נוח לו....

הבוסטר תחת
    יום נישואין
  • שום דבר לא מחזיק
    הבוסטר בלי הגב המטרה היחידה שלה ליצור גובה לילד שיגיע לחגורה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • שריתי אני בסדר ב"ה מה איתכם?

נראה לי אלך לכיוון בוסטר תחת.. נסיעות ארוכות אנחנו לא עושים...גם אם עושים עם כל החבריי ברכב אף אחד לא מצליח להירדם
  • מרינה,
    מבחינת רוחב - גם הבוסטר עם משענת גב וגם הבוסטר "תחת" הם באותו רוחב, יותר צרים מכיסא בטיחות
  • בוסטר תחת

• מה זאת אומרת יותר צר מכיסא רכב רגיל?
    ביום ראשון שהיה מזג אויר סוער ולקחתי את דן מהגן עם רכב....נשבעת לכן 10 דקות ניסיתי להכניס אותו עם המעיל וכל הלבוש "כרוב" שלו לתוך הכיסא
    יותר צר מזה? אז מה עשינו?

הידיות האלו שבבוסטר תחת מתורממות? או שהגזמני?
    אדווש בסדר הפוקר, ב 2 חשבונות זינגה שימותו חסמו אותי...2 עדיין פעילים וכן, יש כסף..זה גם יופי של ביזנס, שיש ימים טובים אני מוכרת
  • הכוונה שלי יותר צר מכיסא בטיחות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה