היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שתי בנות שנולדו אצל אותם הורים, בהפרש של 11 חודשים, שתיהן מזל גדי, אבל כל כך שונות אחת מהשניה.....
אני פשוט בשוק מזה כל פעם מחדש.
שלשום היינו עם הבנות במרכז מסחרי אז המוכרת באחת החנויות נתנה להן מתנה - בלון לכל אחת. מיכל עוד לפני שקיבלה אותו ליד ביקשה לנפח אותו. אביגיל לא. היא שומרת אותו. היא מתעסקת בו, מותחת, שמה בכיס, מוציאה, בוחנת אותו, נותנת לי לשמור עליו... בבית היא שמה אותו במקום שלה ובודקת כל פעם שהוא בסדר. שומרת עליו מכל משמר.
אתמול היא החליטה שהגיע הזמן לנפח. וכמובן לא מצאה אותו. איזה אבל ירד על כוחותינו.... ממש ראו עליה שהיא באמת עצובה. עצבות כזו עמוקה.... זה לא היה העניין של הבלון, בלונים ברוך השם לא חסר לה בחיים. זה היה עניין שהיא שמרה על משהו וחסכה אותו לעיתוי המתאים לה, וזה נעלם לה. הייתי צריכה להפוך את העולם כדי למצוא בדחיפות בלון באותו צבע שהיה לה....
מיכל לעומת זאת, כשהתפוצץ לה הבלון שלה (5 דקות אחרי שנופח), צחקה והמשיכה הלאה, לאטרקציה הבאה בחייה.
וזה לא קשור לגיל. ככה האופי שלהן מגיל 0. אחת חיה את הרגע, לא רואה ממטר, חשוב לה רק כאן ועכשיו. והשניה מחושבת (יתר על המידה), תמיד עושה מאזנים של מה שווה לה יותר, תמיד חושבת צעד אחד קדימה, רגישה כל כך לסביבתה...
סתם רציתי לשתף בהרהורי... אתן לא באמת חייבות להגיב
16 תגובות
עמוד 1
גם גאיה וקורן בני אותו מזל-דגים. וכן הם שונים! את צודקת שזה עניין של אופי ולא גיל.
תיארת כל כך יפה את האופי של שתי הנסיכות שלך! הדגשת נכון את השוני ביניהן. בהחלט שונות מאוד
חמודות.. זה מדהים בעייני לראות את השוני ולהבחין בו!!
בדיוק בשבת היינו אצל חברים וחברה שלי שאלה אותי אם שילה והודיה דומים באופי.. ובאותו רגע היתה לה דוגמא מול עינייה- שילה והודיה כמו כל ילד מצוי, לא אוהבים את הקשה של החלה. אנחנו כבר יודעים לתת להם רק מהלבן, אבל אצל חברים זה שונה.. שילה מקבל את החלה- מתחיל "לא רוצה" עצבים ויורד מהשולחן.. בזמן שהודיה מקבלת את החלה ופשוט מקלפת לעצמה את הקשה ואוכלת את הלבן!!
זה מגניב לראות איך כל ילד לוקח סיטואציה בצורה שונה! וזה גם עוזר לנו כהורים להתכוונן בצורה טובה יותר לחינוך שונה לכל אחד! "חנוך לנער על פי דרכו" זה בדיוק זה- לראות איך כל ילד לוקח את הדברים ודרך זה לחנך אותו! לא את כולם אותו דבר..
גם אצלנו ההבדל הוא ככה עכשיו יש את הגומיות צורות האלו שהבנות הולכות איתן על היד יובל אוספת אותן בקופסא שלא יקרעו או יקרה להן משהו ולאומתה שנהב שמה על היד מתחלפת עם חברות ניקרעים לה היא זורקת בלי חשבון ואם ליובל תיקרע אחת איזה אסון
אני עוד לא מכירה את ההבדלים מהסוג הזה (יש לי נסיכה אחת בנתיים
יכול להיות ויש לי כמה הוכחות אמא שלי תאומה (לא זהה) קודם כל היא ואחותה שונות במראה לאמא שלי שיער חלק ולה תלתלים, המבנה גוף שלהן שונה, אחת עם ציצי גדול אחת שטוחה לגמרי האופי בכלל אין מה קשר אם לא הייתי יודעת שהן תאומות בחיים לא הייתי מאמינה שהן אחיות בקיצור הפכים גמורים והכי מצחיק שככה אני ואחותי - אופי שונה לגמרי וזה נראה כאילו אחותי לקחה את האופי והמבנה גוף של אחותה התאומה של אמא שלי ואני יצאתי כמו אמא שלי אנחנו לא תאומות אבל אין ביננו שום קשר מבחינת אופי אנחנו כל כך שונות ונולדנו שתינו במרץ אז מאוד יכול להיות ולכן אני ממש ממש לא מאמינה בהורוסקופים ובשטויות האלו אם תאומות שנולדו שהפרש של 5 דקות כל כך שונות לא מאמינה שכל מי שבאותו מזל יחווה את אותם דברים באותו החודש [URL=http://www.eliad.org]
פיתוש משפט מחץ שאני דואגת להגיד המון "חנוך לנער על פי דרכו" אצלי הם גם שונים מאוד ולכן נראה לי שהם מאוד מסתדרים ביחד יש אינטרקציה טובה בינהם
שולי "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
גם אצלנו זה נכון.. אין ספק שלקטנה יהיה יותר קל בחיים.. (אני כמובן דומה לגדולה אם אני מרשה לעצמי להגיד את זה..) את כותבת מקסים! כל כך הרבה אהבה יש בהבחנות שלך
צבט לי בלב קצת על הבלון של אביגיל
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
לי יש 2 אחיות, ושלושתינו כל כך שונות - באופי וביופי...
אחת מתולתלת שיער שטני עיניים ירוקות השניה שיער גלי בלונדיני עיניים כחולות השלישית שיער חלק שחור עיניים ירוקות- כחולות
ובאופי - כל אחת שונה לחלוטין! ופנתה לכיוונים שונים לגמרי! ושלושתינו מסתדרות נהדר! אנחנו החברות הכי טובות ועושות הכל יחד ולדעתי יש לזה קשר לעובדה שאנחנו כל כך שונות...
הבננות שלך אכן שונות, מגווונות וכל כך יפותתתתתתתתת שבא לבכות!
"מהיום שהיא עוטפת את גופו בזרועותיה עד היום שהיא נופלת על כתפיו היא אומרת לו מילים שאת פישרן הוא לא יודע אבל איך שהוא אוהב שהיא לוחשת לאוזניו
תינוקי, ילדי הקטן שים את ראשך בחיקי אמא שלך תשיר לך שיר שיר אהבה תינוקי..."
זה מדהים, כאילו שאת מתארת את הבנות שלי.
הן שונות לחלוטין - וזה מדהים עד כמה כל ילד מגיל 0 מקבל את האופי שלו!!
ואני כל פעם חושבת עלי ועל אחותי שבינינו בדיוק 11 חודשים מפרידים ואנחנו שמיים וארץ!!
מעניין... גם אני חושבת שזה קשור לכך שהבכורים יותר מחושבים ואחראים. גם הילדים שלי ככה וגם אני בתור בכורה ככה... וגם נראה לי שעם הילד השני יותר זורמים ולומדים לקחים ולא הולכים "לפי הספר" וגם זה אופי ברור
אני רק רוצה לתקן ניסוח: הילדים לא ילדים לאותם הורים אף פעם...
תחשבו על זה: איך אתן הייתן בתור אמהות לילד ראשון ואיך התנהגתן בתור אמהות לילד שני.
ילד ראשון הופך זוג למשפחה. ילד שני נולד לתוך משפחה. אנחנו כבר הורים, יש עוד אח בבית, יודעים איך לתפעל את הבייבי, יותר רגועים, פחות לחוצים,
אולי בגלל זה יש מצב שהילד השני יותר זורם וקליל מהילד הראשון... [.
בדיוק אתמול חשבתי על זה שכבר ברחם אפשר להרגיש הבדלים באופי לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!