שאלה על בושם... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לבושם תוקף ?
    האם בושם יכול להתקלקל ?
    יש לי שום שלא השתמשתי בו למעלה משנתה וחצי - ובכלל יש לו אותו קרוב ל 10 שנים... AZARO 9
9 תגובות
עמוד 1

• הוא לא יכול "להתקלקל" אבל משנה את הריח שלו לאחר זמן מה (אין לי מושג כמה) כי בחיים לא נשאר לי בושם יותר משנה
  • הבושם כן מתקלקל, זה מתבטא בשינוי הריח, וזאת בעיה כי קונים בושם בזכות הריח המסויים.
    בדרך כלל מתחיל לשלוט ריח של אלכוהול, והריח גם הופך לכבד. הרבה פעמים הריח שמתקבל מזכיר בשמים זולים שמוכרים בשוק.
    הכי הרבה לדעתי שבושם יכול "לעמוד" על המדף, זה שנתיים אם פתחת אותו. אם הבשום סגור באריזתו המקורית, אז הרבה יותר

• זהו... שיש לו ריח קצת יותר חזק ממה שזכור לי
    תודה
  • בהחלט יכול להתקלקל.
    אני זוכרת בפעם אחת קניתי בושם 212 שלא השתמשתי בו במשך שנתיים לפחות.
    כאשר פתחתי אותו, לא מספיק שהוא התאדה כמעט לגמרי!

• אדווה שמרת את הקבלה?
  • יפה שהחליפו לך אחרי שנתיים
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • בושם ישן מקומו בשירותים
  • חחחחחחחחח גנית....באתי לכתוב בדיוק את המשפט הזה
  • לא היתה לי שום קבלה ביד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה