"רוצה משהו אחר.." - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!

עידן בזמן האחרון ממש בררן בקשר לאוכל
20 תגובות
עמוד 1
  • או!!!!
  • אז אני לא לבד

• את בהחלט לא לבד...
    גם תאיר אומרת את זה
    אבל.......... אני מגישה לה את האוכל שהכנתי היא בד"כ אומרת " לא רוצה את זה אני רוצה ..... Xאו Y..... אני אומרת לה חד משמעית: "זה מה שבחרתי שאוכלים היום וזהו!! את יכולה לבחור אם לאכול או לא ! אבל את לא תקבעי מה אוכלים ! כי אחרת הם יכולים לשגע אותנו וזה לא ייגמר !!!
    אני הייתי ממליצה לך לעצור את זה..... פשוט תעמדי על שלך- אל תשאלי אותן מה הוא רוצה לארוחת ערב. כי הרי הוא ישנה את דעתו עוד 20 פעם- תכיני מה שבא לך ותקבעי לו עובדה - זה מה יש

ילד רעב יאכל מה שתתני לו....
    וחוץ מזה ממי, למה זה קורה כל חצי שעה...? זה ממש לא בריא לאכול בתדירות כזו...
  • לפעמים אני שואלת את מוריה מה היא רוצה לאכול ובד"כ היא אומרת לי מה היא רוצה ולפעמים אני פשוט מודיעה לה: "אני מכינה....." ואין לה שום בעיות עם זה..... ברוך ה'......
    מציעה לך להקריא לו את "האריה שאהב תות" - שמבחינתי המסקנה העיקרית ממנו - מה שאמא מכינה - זה טוב ולא צריך להתפנק....
    ואני יודעת שזה קשה, אבל אולי כדאי שפשוט תציבי לו עובדה? תחליטי מראש מה את מכינה. (כמובן משהו שאת יודעת שהוא אוהב ואוכל בד"כ) ותאמרי לו - הכנתי לך.. אני מכינה לך.... או שאפילו אל תגידי לו שאת מכינה. כשאת מסיימת תגידי לו סיימתי להכין לך.. בוא לאכול! ולא להתקפל אם הוא מתלונן, אם הוא רעב - הוא יאכל... אפילו אחרי סצנות....
    בהצלחה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • גם בן שלי ככה כבר המון זמן
    You're my heart, you're my soul

• מסכימה עם דניס ואוריתי28...
    אין בכלל ויכוח...
    אוכלים מה שיש או שאם עדיין לא הכנתי כלום אז אני שואלת...
    בד"כ לאריאל אין בעיה עם מה שיש...

• חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה!
    לפי הכותרת כבר ידעתי על מה מדובר
  • אז כנראה שגל יוצאת דופן
  • מוכר מאוד

לא רוצה את המעדן הזה רוצה את זה
    לא רוצה חביתה רוצה ביצה קשה
    וכו וכו ווכ

אני נותנת לשחר בחירה שיבחר בין 2 דברים לאכול והוא בוחר לא נותנת להגיע למצב שיעמוד מול המקרר ויבחר מה לאכול לא אצלי
    אני שואלת אתה רוצה ביצה או חביתה
    מה שהוא בוחר זה מה יש לא רוצה לא צריך אני אומרת לו שהוא ישאר רעב ואחרי זה הוא אוכל טוב מאוד את מה שביקש
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • בדרך כלל כשאני רוצה ששקד יבחר מה לאכול, אז אני נותת לו לבחור בין שתי אופציות. ככה הוא לא יתבלבל

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אצלינו זה בטלויזיה:
    הוא רוצה משהו אחר.
    את מה?
    את מה שראיתי.
    מה ראית?
    את הפרק.
    איזה פרק?
    הפרק שראיתי (בעצבים)
    איזה פרק ראית?
    משהו אחר!!!!!
  • מוכר וידוע ואפשר להשתגע מהם וחכי מאמי אהוד יצטרף אליו למקהלה העליזה
  • אני גם נותנת להם בחירה או X או Y
    קורן תמיד בוחר את שניהם! חחח

• מוכר!
    אצלנו זה כבר ממש כמעט נעלם,אבל אני מסכימה עם הרעיון של לתת לבחור בין שני דברים,ואם אין אופציה,אז זה מה שיש,ועם זה נצח
    הרבה פעמים כשהיא אומרת לי שהיא לא רוצה,או לא טעים וכו',אני מציעה לתת לה מנה אחרת "מהסיר",ומסדרת את זה טיפה שונה בצלחת,או חותכת אחר או הכי הכי הכי עובד אצלנו-להוסיף מלח(טיפה)ושמן זית!היא כל דבר אוכלת עם מלח ושמן זית,יש דברים שאני אומרת לה שכבר יש בפנים ולפעמים מוסיפה.
    אני מרגישה שבתחום הזה לא צריך לעשות איתם הרבה שרירים,ז"א לא לתת להם את השליטה לגמרי כמובן,אבל גם לא לבטל אותם,אלא לתת להם תחושה שהנה,לא מצא חן בעינייך-ועשיתי משהו עם זה.
    הם כל הזמן מנוהלים על ידי מישהו,הגגננת,מטפלת,אבא אמא,תלך תעשה תשטוף ידיים בוא לאכול וכו' וכו',זה מין צורך כזה לגלות את הכוח שיש להם.

• גם דנדוש ככה עם מעדנים אבל
    אורכל רגיל אוכלת מה שמכינים לה ומגישים לה לא מתווכחת לא מתמרדת
    לפעמים אחרי הגן רוצה מעדן תות פתאום משנה לא אוצה תות אוצה מיקי (מילקי) לא אוצה מיקי אוצה גבינה או מולה (מולר) בסוף לפעמים לא לוקחת מעדן אלא פרי
  • יפה שלי
    ברגע שאת נותנת לילד אפשרות לבחור הוא ישגע אותך
    אני מכינה להם מראש משהו לאכול וקובעת להם עובדשה שזה מה יש

• ליאבי גם מקבל אפשרות בחירה בין שניים שלושה דברים

• טוב לדעת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה