יש כאן צימחוניות? צריכה עזרה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מעין הפסיקה לאכול בשר. היא עדיין לא יודעת שעוף = תרנגול או בקר = פרה (בכוונה!!!) אבל היא כמו אחותי (ששתיהן נולדו באותו היום) החליטה שהיא מיצתה את השלב הזה בחייה בנתיים
9 תגובות
עמוד 1

• אין לי מושג לגבי זה אבל איזה מגניב כשרשמת ת**** זה לא נתן ( ת-ז-ו-נ-ה)
  • שילובים של דגנים וקטניות.
    בשר ועוף נחשבים לחלבון מלא, כי הם מכילים את כל חומצות האמינו שהגוף שלנו זקוק להן. מזון צמחי הוא חלבון חסר, כי הוא מכיל רק חלק מחומצות האמינו. דגנים וקטניות בדרך כלל משלימים זה את זה מבחינת הרכב חומצות האמינו ומתקבל סוג של חלבון מלא.
    חוץ מזה - היא אוכלת ביצים, טונה וכאלו? B12 אפשר לקבל רק מהחי ומכל מיני מאכלים שמוסיפים להם את זה באופן מלאכותי כמו במבה.
    מישמשים מיובשים עשירים מאוד בברזל!
  • ענבל - כן, אני יודעת
  • היא אוהבת מרקים? אם כן את יכולה לטחון לה מרק עוף. חוץ מזה לשלב במרקים קטניות ודגנים ביחד ואז זה יוצר חלבון. ויש קטניות מלאות ברזל כמו אפונה יבשה וחומוס..(אתמול עשיתי מרק אפונה משגע) פצצת B12 ..
    אני לא הייתי מתעקשת אבל בהחלט מקפידה לתת לה חלבונים בצורה אחרת ותוספת של ויטמינים אם יש צורך
  • ליטוש - היא לא אוהבת מרקים, ביצים היא אוכלת, ונוסיף גם ויטמינים לילדים.
    תודה
  • אז אולי מג'דרה עם מאש??
    מאש זה מאוד דומה לעדשים אבל יותר בריא.

• גם אין סיכוי...
    לאט לאט.. מקווה למצוא דברים שהיא תסכים...
    תודה
  • נראה לי שכל הילדים בגיל הזה צמחוניים לא??
  • יש נבטוטים,תערובת קטניות מנבטות שמבשלים,זה ממש טעים וזה שווה למנת בשר.אצלנו זה הולך עם שמן זית ומלח והן מאוד אוהבות.
    ואם היא לא תסכים,יש חליטה של עלי סרפד,מלא מלא ברזל,התקופה שהברזל שלה היה נמוך,פשוט הוספתי את זה כמעט לכל תבשיל,אפשר להשיג בחנויות טבע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה