חיבור ל YES - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי שמעוניינת ..דברו איתי בפרצוף ספר או בנייד או במייל
12 תגובות
עמוד 1
  • ואם אני כבר מחוברת ליס??

• מצטרפת לשאלה לפני שאני מתקשרת אליהם

היום הם היו תפוסים כל היום
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • לקוחות קיימים רק דרך *2080
  • לקוחות קיימים רק דרך *2080
  • את עובדת שם?
    אנחנו האמת בהקפאה
  • איזה באסה! התחברנו השבוע

• לקח לי זמן להבין למה הכוונה ב"פרצוף ספר"

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • עברנו להוט לפני שבועים שיז#$ ה-YES ! תפסתי עליהם קריזה חבל"ז, באותו יום התנתקתי
  • לני קרה בדיוק אותו דבר עם YES לפני 2.5 שנים שאחרי שהינו אצלם לקוחות מיום הראשון שלהם חראות לא היו מוכנים לתת שום מבצע לקוחות וותיקים ואחרי שהתנתקנו חראות נזקרו שעשינו זאת 3 ימים לפני המועד (ספירת ימי עסקים ) וחייבו אל איזה חבילת מונדיאל 189 ש"ח שהיתה שנתיים קודם . בעלי אז קיבל קריזה והחליט שגם במצבע של שנה חינםהוא לא חוזר למרות שהם מחזרים ועולים על עצבים לפחות פעם בחודש . בהוט ב400 ש"ח יש לי חבילת טריפל בלי התחייבות ליום אחד .
    http://www.holdthatpic.com/

• האמת השירות שלהם על הפנים
  • ב"ה שהתנתקתי מ- yes!!
    את המיץ הם הוציאו לי...

גאיה וקורן שלנו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה