חייבת עצות וחיבוק :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הפעם קשור אלי לא לדנדוש המדהימה שלי שרק גרומת לי לחיוכים אין סופיים בתוך הבלאגן שבראש
17 תגובות
עמוד 1
  • למה את נותת לאפסית הזאת לצרוח עליך, ועוד ליד לקוחות????

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אה ושכחתי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • :(
    תודה מילנוש

יום א' אני הולכת לנצל חלק מימי המחלה שלי יש לי בדקתי 324 (שעות- ימים זה כמעט חודש+) כדאי או להשאיר כמו שזה לרכיבי הפיצויים?
    די נמאס לי מהמקום שם :(
  • לפי מה שידוע לי ברוב המקרים ימי מחלה אינם מחושבים בהרכב הפיצויים . החישוב הפיצויים הוא די פשוט - משכורת חודשית קובעת על כל שנת עבודה. כסף לפיצויים בדרך כלל נמצא בקרן פנסיה / ביטוח מנהלים או קופת פיצויים של המעסיק או מחולק בין הקרנות אלו . את פעם ב3 חודשים מקבלת דו"ח מאחד מחב' ביטוח / בתי השקעות הביתה וניתן לראות לי הדו"ח אפו הכסף כולל הסכום מצטבר .
    http://www.holdthatpic.com/
  • יקירתי
    למה את נותנת למישהו להתנהג אליך ככה???????????
    אני גם עבדתי בעבודה כמו שלך וברגע שהמנהלת צרחה עלי
    פתחתי עליה פה שהיא לא ידעה מאיפה באתי לה.
    רוצה שאני אבוא אליה גם?
    לאף אחד בעולם הזה לא מגיע שיתנהגו אליו ככה.
    אני במקומך הייתי מתלוננת עליה.

ועושה מה שאת מתכננת לעשות.
    בהצלחה ותהיי חזקה
  • אם היחס העבודה הוא כמו שאת מתארת כמובן שלעזוב! בהצלחה וקבלי
  • אוי נשמע לא נעים בכלל
  • תודה לעונות דיברתי עם הנמהל שלי היום אמרתי לו שאני רוצה שיפטר אותי שיפעיל את התנאי שהיה לי לפני כארבעה חמישה חודשים אמר לי למה את השתפרת את טובה עכשיו אמרתי לו שממש לא מזיז ואני רוצה שיפטר אותי כי ממש לא טוב לי מכלום בעבודה שאל אם גם לגביו אמרי לו שהוא בסדר אבל עדין לא משנה את מה שאני רוצה אמרתי לו שאני גם ממש לא מרוצה מן המשכורת ואיך זה שבנובמבר שעבדתי חודש מלא קיבלתי פחות מחודש קודם שאז היינו גם בנופש החברה?כלומר זה ברמה של 400-500 פחות ואגב לא רק אני קיבלתי פחות אמר לי שהוא לא נגע בשעות שלי ואף אישר לי הרבה חריגות החודש מסיבות אילו ואחרות
    הוספתי ואמרתי לו שבמשכורת הנ"ל אין אפשרות בכלל לגדל ילד ואני חייבת משהו יותר ריווחי אחר הצהריים לא הלכתי לעבוד ואני אבקש ממנו חופש יום שני התחלתי גם לחתום בלישכה בגלל העלבון של המשכורת ואמרתי לו בכלל שאני רוצה ללמוד דרך הלישכה ויש לי כמה אופציות

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• שלי
    אני מצטרפת לגנית: לאף אחד בעולם הזה לא מגיע שיתנהגו אליו ככה.
    חצופה המנהלת מחלקה שלך...
    ואני מקווה שתצליחי במהלכים שלך...
    שרון.

• אם את באמת רוצה שיפטרו אותך את צריכה באמת להתחחיל להרים תקול
    שלך ואולי יתחילו לפטר אותך או אותה
    ואף אחד אין לו זכות לצעוק עלייך
  • אגב ביררתי היום ברווחה אצלנו באמת ימי המחלה לא נכללים לפיצויים זה רק בונוס שהעובדים מקבלים אלא שיש לי כמעט 3 חודשים של מחלה צבורים
    מראה כמה חופשות מחלה לקחתי והיום אני חושבת כמה פראיירית יצאתי כל פעם שקצת הרגשתי לא טוב רופאת המשפחה נתנה לי חופשות מחלה ובכל אופן הלכתי לעבוד אם זה היה שיעולים נבחניים בכאבים העצומים שהיו לי בכף היד שאגב אני צריכה לעבור ניתוח ומקשרים את הלחץ על העצב לעבודה שאני עושה
    את הפיצויים עצמם משכורת אחרונה כפול 3.5 שנים שאני עובדת + הבראה וחופשה צבורה כמעט חודשיים אני מקבלת לחשבון שלי וכמובן אני אמשיך להשאיר את המבטחים של הפנסיה לא מורידה

ועידכון נוסף כאמור אני עדין לא מקבלת את המזונות של דנדוש אבא שלה מסרב לשלם ולמרות העיקולים וכל הצווים לא מופיע לשלם את החוב שכבר טפח היום דיברתי עם העורך דין שלי ובצעד משותף ולאור פסקי דין תקדימיים שהיו החלטנו ללכת על חיוב אחותו בתשלום החוב שתפס ריביות ומה לא

• בהצלחה בהכל
    שתהיי מאושרת וגם דנדוש
  • בתור אחת שעברה את מה שעברת - בחייםםםםםםםםםםםםם אל תהיי במקום שאת סובלת.
    4.5 שנים הייתי במקום שרק צורחים עלי כל היום, את המוות עשו לי, ואני את הלב והנשמה נתתי למקום - יותר לויאלית ממני לא הייתי - כמה לקוחות היו שאמרו שרק בגללי הם עדיין לקוחות של החברה.
    היום בדיעבד אני מרגישה פוסטמה עם קבלות - למה לסבול? בשביל כסף? בשביל פיצויים?
    חייבת לציין שבסופו של דבר פיטרו אותי אחרי שלקחתי המון ימי מחלה בגלל להב, ובגלל שהייתי שבוע בשבעה של סבא שלי
  • תשמעי, ברגע שהייתה מתחילה לצרוח עליי הייתי לוקחת את הדברים שלי והולכת..... שתעשה ת'עבודה לבד
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • תודה בנות הערב שוב התקשרה אלי בערך בשעה שאני מקלחת ומטפלת בילדה החלטתי בעצת הורי שממש לא בא לי ללכת לעבוד ערב והודעתי בשעה 13:30 למנהל שלי שאמא שלי "נפלה" ברחוב שחזרה מעבודה והיא בדרך למיון לבדיקות לא ידוע כמה זמן תיהיה שם ואין מי שיהיה עם דנדוש אז אמר לי שאין בעיה וישלח מישהו אחר מסתבר שבשעה שמונה אף אחד לא הגיע עדין הוא לא עונה לה היא צעקה עלי שאף אחד לא הגיע וכל המדפים ריקים האמת בכוונה הרבה דברים לא הזמנתי גם למחר כי חצי ממה שהיה לי במדף זרקה לחזרות גם תאריכים שהם עוד שבוע וחצי תוקף אז אני גם עושה דווקא עכשיו והחוצפנית אומרת לי "להבא תודיעי יום לפני ואל תתקעי ברז, ואין מצב שיותר את לא באה לא מעניין כבר מהילדה תביאי לה בייבי סיטר מצידי לעבודה את תבואי" וניתקה בפרצוף האמת חבל שעניתי לה שאני עסוקה עם הילדה הילדה שרה דיברה לעצמה צחקה וזה יותר הרגיז אותה
  • אני חושבת שכדאי לך לבדוק בתמ"ת מה החוקים כי אם את מקבלת משכורת מתחת למינימום זה אסור וזה הרעת תנאים.
    דבר שני תעמידי את המנהלת האפס על מקומה שהיא פשוט לא צועקת עליך! ותעשי סצינה אם צריך ותצעקי בחזרה- חצופה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה