היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה הגזמה!! אני מזה כועסת!! אני באיחור של 6 ימים במחזור!! מה זה צריך להיות ולמה??? עשיתי בדיקה ביתית (מקלון הזהב) ויצאה שלילי אז בסדר, התעצבנתי גם אז אבל עבר לי. עכשיו למה האיחור הזה??? מה הוא קשור לחיים? יש לי תור לרופא רק ב-26! עוד שאלה, אני בדיאטה, לא דיאטת כסח, ממש לא, דיאטה של שומרי משקל (נקודות) ואני אוכלת די טוב ובריא, ירדתי עד כה 11 ק"ג, האם יכול להיות שזה משפיע להופעת המחזור? אני במגמת ירידה כבר 7 חודשים והמחזור שלי היה תמיד מאוד סדיר אז כרגע אין סיבה שיתחיל להשתגע ולאחר, הירידה במשקל מבוקרת. אוףףףףףףף!!! האם עדיין יש סיכוי שזה הריון ואני לא יודעת? אין סימנים לכלום, מידי פעם התכווצויות בבטן באות והולכות זה הכל.
sOsHi
5 תגובות
עמוד 1
אני שמעתי שדיאטה ו שינוי בת**** של אישה גם משפיע על המחזור את חייבת להיות רגוע ולא להתעצבן סתם אל תידאגי הכול קורה לטובה......... ואת חייבת להירגע ולהפסיק לחשוב על זה כי זה לא עוזר....... אבל בכול אופן שיהיה בהצלחהה ואני באמת מקווה שזה יהיה הריון וגם אם לא עדיין יש עוד חודש....כול חודש והתקווה בא מחדש
בעזרת ה' נעשה ונצליח...
באמת מוגזם חחחח למה את לא עושה עוד בדיקה? יכול להיות שהביוץ היה מאוחר.. תעשי בדיקה ביתית ואם גם היא שלילית והמחזור לא מופיע תעשי בדיקת דם אבלללל יכול מאוד להיות שהמחזור לא מופיע מהלחץ!! אז תרגעי, וככה הוא אולי יופיע! ד"א דיאטות כן משנות את זמן המחזור אבל נראה לי ש6 ימים זה כבר מוגזם.. ----------------------------------------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
תקשיבי לי טוב.......דיאטה אכן פוגעת במחזור וזה מנסיוני האישי. אני אחרי הלידה הראשונה עשיתי דיאטה רצחנית......אומנם רק אחרי שנה וחצי זה התחיל לפגוע בי,אני כבר חצי שנה לא מקבלת מחזור ואין לי ביוץ בגלל זה ובגלל זה אני נאלצת לעבור טיפולים. ההריון הראשון בא לי באותו חודש שרציתי ולא היתה לי כל בעיה,זה מתסכל אנחנו רוצות להראות טוב אבל זה פוגע בהרבה דברים אחרים. אז תנסי לאכול בריא ולא לעשות דיאטה קיצונית,בסופו של דבר היום בדיעבד זה לא היה שווה את זה תראי מה אני צריכה לעבור זה ממש לא נעים. לחשוב שרק אני פגעתי בעצמי בצורה כזאת דרסטית פשוט משגע אותי. http://www.holdthatpic.com/
קודם כל אני לא לחוצה, אני לחוצה על זה המחזור לא הופיע, זה מלחיץ כי זה די ברור אחרי בידקת הריון מס. 2 שאני לא בהריון. אז למה הוא למגיע? הדיאטה שלי לא כאסח, היא דיאטה מבוקרת שאני אוכלת בה הכל מהכל וביד רחבה, אפילו מתוקים כשבא לי ואני אף פעם לא רעבה, כך שזה לא אמור לפגוע בי. וכן, כפי שהבנתן עשיתי עוד בדיקת הריון היום, אחרי 3 ימים מהבדיקה הראשונה ועדיין יצא לי שלילי. מה הקטעעעעעעע?? אם ה אמור להגיע אז שיגיע ואני אתקדם כבר לחודש הבא! ביזבוז זמן!!