שיתוף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת אם אתן זוכרות, סיפרתי שהויזה שלי אצל אבא שלי כדי למתן את ההוצאות בכרטיס..אז אתמול היה פיצוץ ביננו אחרי שנתקעתי שוב בלי סיגריות וכשהתקשרתי אליו הוא לא רצה ללכת להביא לי...אז דרשתי שיתן לי את הכרטיס בחזרה
21 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה
  • תודה
  • בהצלחה ואני מאמינה שאתם ילדים גדולים ותצליחו למתן את ההוצאות בלי עזרה של ההורים.

• בהצלחה
  • זה גם מה שאני חושבת! אתם מנהלי משק הבית ואתם צריכים לשבת את ובעלך על כלללללללל הרשימות! ויזה / הוראות קבע / צ'קים - כל מה שיצא בחודש / חודשיים האחרונים, להציב הכנסות מול הוצאות, לראות אילו עמלות מיותרות אתם משלמים, ולראות מה אפשר להוריד ולהקציב לכם סכום חודשי שאתם לא עוברים אותו בשום פנים ואופן
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • כל הכבוד
  • תודה אולי אני באמת אפנה לעמותת פעמונים
  • סליחה על הבוטות אבל עם ויזה אי אפשר לסדר ולהסתדר כלכלית.
    קודם כל צריך ללמוד לחיות במזומן ממה שיש - ואחרי שמתאזנים ולומדים לחיות רק ממה שיש אז אפשר לשלב גם אשראי.
    ואת זה יגיד לך כל קאוצ'ר בתחום הפיננסי
  • אני יודעת שהכי טוב מזומן...אתמול אני ובעלי ישבנו לדבר על זה אבל יש מלא הורדות מהכרטיס וקניות בתשלומים שיגמרו רק עוד כמה חודשים טובים..אם נתחיל לעבוד עכשיו על מזומן המצב יהיה יותר גרוע כי גם ככה יש מינוס והורדות מהויזה כל חודש

בקטע הזה אבא שלי סיבך אותנו
  • בהצלחה יקירתי
  • אני חושבת שזו טעות
    אבא שלך רוצה רק לטובתך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ובכלל זוהי הזדמנות טובה להתנתק מהסיגריות גם חיסכון כלכלי +בריאות לך ולילדים
    בהצלחה
  • אין בעיה היום להסתדר גם עם ויזה כל עוד שמבצאים מעקב מתמיד דרך האינטרנט ומגדירים מראש מקונים בכרטיס אשראי ומה לא ( סיגריות לדוגמא בחיים לא ) , יש עוד כמה כללים בהתנהגות בכרטיס אשראי שחייבים ליישם ולדעתי בפעמונים צריכים לדעת אותם .
    כאחת שמבינה בתחום יותר מדי טוב ודעה שלנו שכל עוד שח-ן לא מוגבל וכו' כן מותר להשתמש בכרטיס אשראי רגיל ( לא אקטיבף מולטי וכל חרא מסוג זה ) כל עוד ומיישמים כלים ברורים ומוגדרים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני מסכימה עם אלינה
  • שלחתי
  • גם אין בעיה של קניה בתשלומים כל עוד לא מדובר על דברים שנצאכים באותו חודש (הכוונה היא לקניות בסופר וכו' ). מוצרי חשמל אין שום בעיה לקנות בתשךומים כל עוד תשלום הוא במעקב \ גנע"ל הו"ק , במיוחד אלו שמשולמים פעם בחודשיים , מה עוד שלפעמים צריך לזכור שהם לא זהים ויש תלומי שיא חשמל לחורף או קיץ לדוגמא ). במקרה שלה לדעתי היא צריכה איש מקצוע .
    בעלי לדוגמא לא מבין למה אני עדיין כל כך מקפידה על מעקב למרות שאין סיבה ואפשר להשתול אבל גם שרוצים לחסוך ולהמשיך לשלוט חייבים להתמיד במעקב.
    סיגריות זה בכלל מכה , גם עם הכנסות כמו שלנו היתי מקבלת קריזה עם זה היה עולה לי 500 ש"ח לחודש אפילו . העמדה שלחלק מאנשים זה כמו מיפ או אוכל זה בולשיט מבחינתי . אף אחד עוד לא מת מזה שלא היו לו סיגריות .
  • אני גם חושבת בדיוק כמו תות בננה. זו טעות.

אם רוצים באמת להבריא כלכלית - שלושתכם צריכים לשבת יחד ולהחליט על מה מוותרים ומה אי אפשר בלי.

החיים שלנו היום מורכבים מהרבה מותרות שלפעמים אפשר לוותר עליהם, הראשון שבהם הוא הסיגריות, שלא רק הוצאה כלכלית כבדה מיותרת - אלא גם יעלו לך בבריאות שלך. זה נזקים מצטברים שהורסים את הבריאות! סבא שלי ז"ל היה מעשן כבד למרות שלא היה שקל - והחרא הזה אכל אותו עד היום האחרון, גם כשהיה חולה סרטן ריאות סופני הוא לא הפסיק.

אפשר לוותר על הרבה דברים, להגביל יציאות, לוותר על כבלים. לא חסר.

וכן, אפשר לחיות ממזומן. אנחנו עושים את זה.
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אה, ודרך אגב, סוף כל סוף הצלחנו להכניס את הסדנאות גמילה מעישון + תרופות לגמילה מעישון בסל הבריאות - כך שזה גם לא עולה כסף ואפשר להיפטר מהרגל הנוראי הזה.

אני באופן אישי הייתי מעשנת שתי קופסאות ביום כמעט - והפסקתי לבד חודש אחרי שנכנסתי לעבוד באגודה למלחמה בסרטן.

אני יודעת מקרוב מה זה וחוויתי על בשרי אנשים שמתו מהחרא הזה. תראו את גדעון עזרא, המעשן כרוני הזה, שעכשיו מתמודד עם הסרטן שאוכל אותו ומרצה לילדים בבתי ספר שלא יתפתו לחרא הזה.

תכניסו את זה טוב טוב לשכל - העישון הורג. נקודה. ולא, אני לא מטיפה, אני פשוט אומרת את האמת בקול רם. וממקום אמיתי וכואב.
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • תודה בנות
  • אורטל כל הכבוד לכם על העבודה שאתם עושים

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • היום הודיעו ברדיו שעישון פאסיבי נכנס במקום גבוה כגורם לסרטן.
    גם אני הייתי מעשנת ואיך שנכנסתי להריון הפסקתי. עכשיו אחרי 4 שנים העשן גורם לי למיגרנות חזקות 
    שיהיה בהצלחה ובעוד שנה שתהיי בפלוס עצבני שלא תדעי מה לעשות עם הכסף
  • עדידה:
    פ-ע-מ-ו-נ-י-ם.
    אומר כך: כל יום שאתם לא פונים אליהם, הוא יום של הפסד.
    ראיתי מספר פעמים כיצד הם עוזרים למשפחות במצוקה (ראיתי את זה מהצד של חד הוריות ואימהות יחידות מבחירה) - ובכל הפעמים היה ממש קשה להאמין למראה העיניים...
    שרון.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה