אני עדיין כאן אבל עם עידכון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אתמול כל היום לא הרגשתי את הקטנה כמעט בעלי אמר לי ללכת לעשות מוניטור...במוניטור ראו צירים סדיריםהאחות שואלת אותי אם כואב לי אמרתי לה שלא,פשוט לא נעים לי בגב התחתון ומידי פעם יש לחץ בבטן... ביקיצור הופנתתי למיון...
    נסעתי הביתה,לקחתי תיק,מצלמהונסעתי ליבנה לאסוף את בעלי מהעבודה שאחר כך אמר שאני פשוט קוקולוקו
    הגענו לאיכילוב,חדרי לידה היו מפוצצים...רצו לפתוח חדרי הכנה ללידה וחדר לידה נוסף במיון נשים
    במוניטור ראו צירים...כל רבע שעה בערך...בבדיקה פתיחה של 1 ומחיקה של 30%...וקיבלנו שיחרור הביתה
    הבובה שלי מחכה למחר, כי יש לי יומהולדת מחר והיא רוצה לעשות לי את המתנה הכי נפלאה בעולם
    בקיצור אני בבית עם צירים כל 15-20 דקות...מקווה שיתפתח משהו
3 תגובות
עמוד 1
  • אז יאללה... נחזיק לך אצבעות שהיא תתאפק עד מחר
  • וואו זה יהיה מדהים אם תלדי מחר

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מקווה שהלידה שלך תהיה בקרוב ושתהיה לך לידה קלה ומהירה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה