שמירת דם טבורי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני נורא מתלבטת לגבי העיניין הזה...
    ביררתי במס' מקומות (בנק דם פרטי) וברמת העיקרון התשלום הראשוני הוא 690 ש"ח לערכת הרשמה ואחר כך סכום זהה ל12 תשלומים לשמירת הדוגמא ל 20 שנה...
    יש מקומות בהם קופת חולים מכבי משתתפת בעלות בסכום מינימאלי של 700 ש"ח בערך...

בבנק דם ציבורי הבנתי שזה ללא תשלום...מתבצע על ידי צוות של מד"א...
    מישהי שמרה?
    מישהי יכולה להאיר לי קצת אור על הנושא הזה?

תודה רבה

10 תגובות
עמוד 1
  • אני לא שמרתי ולא יודעת אם אשמור מתישהו

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני תרמתי לציבורי
    ככה שכל מי שזקוק לזה יכול לקבל
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • ושלא נדע אם אני אתרום ובעתיד אצטרך,יש לי ביטוח?
    כמה זה עלה לך?
  • ממש לא מזמן היתה כתבה שבו הסבירו במפורש שב90 אחוז המקרים שמשמשים בדם טבורי שלמחלות שלא ניתן להשתמש בתרומה עצמית כתאי גזע פגומים ולכן מחלה התפתחה בכלל , אז לא השתמשו בתאים "לא תקינים" עם יש מקרה חס וחלילה .
    בנק ציבורי מנה תנתן לכל דורש שמתאים . האם יש ביטוח אין לי מושג בכל מקרה הבעיה בצקרים כאילו היא התאמה כמה שיותר קרובה למקבל התרומה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני פתחתי את השרשור
    ודיברתי עם החברה שמשמרת את הדם לפני כמה ימים...
    אז ככה דרך מכבי עולה משהו כמו 5000 שח פחות או יותר לשמור וזה פחות מ20 שנה...משהו כמו 12 שנה ואחכ אין מה לעשות עם זה
    עלינו זה קצת כבד סכום כזה כרגע, אז ביררתי אופציה של לתרום את הדם למאגר הדם הטבורי בארץ..לפחות זה...אבל הם לא מוכנים להגיע לפוריה- היכן שמתכננת ללדת..הם באים רק לבתי חולים מסויימים (ככה זה, גם כשרוצים לתרום לא תמיד יש מי שרוצה לקחת
  • לירון זה לא קשור לזה שהם לא רוצים יש להם בעית תקציב והם מגיעים למקומות שהם נמצאים וקל להם להגיע
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • לירון - זיו זה בצפת, אבל זה בכל מקרה "קצת" רחוק לך
  • גם אני מאוד רציתי לתרום לבנק הציבורי, אבל כמו שמישהי פה אמרה יש להם בעיות תקציב,
    וביררתי ורק אם את יולדת בזמן שנמצא מישהו שיאסוף את זה, אז אפשר לתרום.
    ילדתי בעין כרם- ולא היה אף אחד, ולצערי הרב זה נזרק לפח..
    ממש חבל- כי אני מאמינה הרבה יותר במאגר ציבורי עם כמה שיותר מנות, שניתן להשתמש, ומשתמשים בהם כיום, לעומת שימור הדם באופן פרטי, שכרגע לא מועיל לכלום ורק אולי בעוד 20 שנה יהיה מה לעשות עם זה ...

מיכל

• אני שילדתי ישר נגשה אלי מישהי כל כך שמחתי אפילו לא נתתי לה לדבר
    היא באה ואמרה שהיא אוספת דם טבורי אמרתי לה שאני תורמת
    ודרך אגב שילדתי היא זאת שהוציאה לי את השליה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • כן.התכוונתי לצפת...טמטמת וזה...נו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה