היום אחר הצהריים+ שוב יש התקף :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום אחר הצהריים דנדוש באה אלי ביציאה שהיא רוצה איפור ראתה את האודם של אמא שלי ורצתה לא נתנו לה כי זה אודם עמיד שלא יורד אבל נתתי לה את הצלליות שלי גם ככה הפכה אותם למשחק ומה שהיא עשתה מהפנים [:D
    אחר כך איפרה אותי וניסתה לעשות לי קוקו
4 תגובות
עמוד 1

• תודה דנדוש אסמטית התגלה לה אסטמה של תינוקות שאמור לעבור עד גיל 3 היינו איתה אצל רופאת ריאות בדנה שאיבחנה אותה כאסמטית נכון אמרה שאסור בובות פרווה אבל יש לה מלא בובות שאינה מוכנה לוותר עליהם ואני קשה לי למנוע מן הילדה לשחק בבובות וכנראה גם מזג האוויר שהיה השבוע עם הרוחות והחול וכל הגועל לא הקל עליה.
    יום שני למרות שהשארתי למטפלות הסתומות הוראה חד משמעית להחליף לה גרביונים אם צריך (תמיד יש בתא שלה הכל) השאירו אותה בלי כלום מתחת והכל היה חשוף לרוח ולקור

• תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה