עדכון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נעלמתי נכון לקחתי לי קצת { הרבה} זמן להיות עם עצמי להקשיב רק לתחושות הפנימיות שלי {אגואיסטית אני גם את זה יודעת } אבל לפעמים הלבד הזה עוזר
    למרות שפה יש את התמיכה, החום ,ההבנה ואת הבנות המקסימות ביותר בכל זאת בחרתי בלבד היה לי הרבה על מה לחשוב לעשות קצת סדר בראש
    חזרתי התעדכנתי וברכותיי סוף סוף שמעתי בשורות טובות אז המון המון מזל טוב לליידי המקסימה על ההריון
9 תגובות
עמוד 1
  • תודה מקסימה מה שלומך אני מקווה את בסדר ואני שולחת לך חיבוקים
    ואני בטוחה שאת הבאה בתור לא לדאוג
    לגבי הדימומים יכול להיות השתרשות תחכי עוד יומים ואז תעשי בדיקת דם
    אני מחזיקה לך אצבעות יקירה

ותודה על הפרגון בובה

בהצלחה

אירית
  • המון בהצלחה!!!

הלבד הזה לגמרי מובן, לא תמיד אפשר לשתף, אבל פה יש את התמיכה שאין בד"כ בשום מקום אחר, במיוחד למי שלא משתפת יותר מידיי את הסביבה (כמוני...)

בשורות טובות מחר שתצאי בידיים מלאות!!!

ומזל טוב גם לך ליידי!!!
  • תודה רבה!
    לדעתי יש סיכוי שזה השתרשרות אבל הכי טוב לעשות
    בדיקת דם.
    שיהיה לך בהצלחה בבדיקה ותעדכני...
    http://www.holdthatpic.com/[/url
  • היי מותק שמחה לשמוע שאת אחרי הכללל מחזיקה לך אצבעות
    לבטא מהממת

מגיע לך כבר להיות אמא וזה אוטוטוטוטווווו קורה בעזרת השם
    "פתח נא לי שעריי שמיים היושב שם במרומים...."-הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • אין לי מושג
    אבל אל תספידי ואל תשמחי
    מחזיקה לך המון
    "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • תודה לכן

• מחזיקה לך אצבעות שזו אכן השתרשות

• בהצלחה בובה
    עד שלא עושים בדיקת דם לא ניתן לדעת כלום אז תחשבי חיובי אני חנו מחזקות אותך
  • נו יש תוצאות טובות?? ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה