חדשה כאן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן
    אני חדשה בפורום זה ,מנסה להיכנס להריון חודשיים אני רוצה לשתף אתכן ולהתייעץ .
    אז ככה המחזור שלי תמיד היה סדיר אומנם לא עקבתי כמו היום אך לא היו בעיות,בחמישה חודשים האחרונים בהם אני רושמת את הימים קיבלתי ממש כמו שעון שוויצרי כל 28 ימים,בפעם האחרונה פתאום המחזור איחר ב7 ימים הייתי בטוחה שאני בהריון עשיתי בדיקות-שלילי ואז קיבלתי את המחזור באכזבה רבה,יש לציין שלא היה איזה משהו יוצא דופן באותו חודש והנה החודש השתמשתי בערכת ביוץ ושהראתה לי מתי הביוץ ,עכשיו השאלה היא אם אני יודעת לפי הערכה מתי הימים הפוריים האם זה אומר שלאחר 14 יום יהיה מחזור?עכשיו בגלל שהמחזור שלי איחר אז ספרתי בערך 30 יום ועכשיו יש איחור קל של יומיים ואני לא יודעת מה הסיפור כאן,למה המחזור מאחר?ואם היה ביוץ אז מתי המחזור אמור להגיע???
    אני לא רוצה ישר לקפוץ למסקנות שאולי אני בהריון כי מאוד התאכזבתי בפעם האחרונה...
    אשמח אם תעזרו לי מנסיונכן
    שבוע טוב!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי!
    קודם כל אני יודעת, וגם שמעתי, שערכות הביוץ לא הכי טובות ולא מתאימות לכל אחת, אז תתיחסי לזה בעירבון מוגבל
    דבר שני, יש כל מיני סיבות לאיחור של המחזור ולחץ הוא בין הנפוצים, במיוחד לנו, שרוצות כ"כ להכנס להיריון
    אז עצה שלי אליך, שבועיים אחרי תחילת המחזור, תשכבו יום כן יום לא במשך שבועיים (כדי לחסות גם ביוץ מאוחר) ואל תצפי, מקסימום תופתעי לטובה
    עכשיו, הייתי ממליצה לחכות לשבוע איחור ואז תעשי בדיקה
    בהצלחה
  • כן אני יודעת שהלחץ לא עוזר וקשה לי שלא לצפות ולא לחשוב על זה אבל אני מניחה שזו הדרך הטובה,אבל בחזרה לשאלה נניח וכן בייצתי בימים האלו, המחזור מגיע 14 יום לאחר מכן?
    תודה...
  • כן, המחזור מגיע 14 יום אחרי הביוץ אבל הביוץ לא תמיד מגיע 14 יום אחרי המחזור
    אני מאוד מקווה בשבילך שזה !!!
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה