היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי חייבת את עזרתכן. יום רביעי התחילו ההפרשות של המחזור אבל מיום שישי בבוקר אין שום דבר.. זה ממש מוזר, לא קרה לי אף פעם.. אני אמורה להתחיל זריקות של פיוריגון. הרופאה אמרה לי לעשות קודם בדיקת דם של הורמונים לוודא שהם נמוכים וז אפשר להתחיל. היא אמרה לי שצריך לעשות את זה ביום שמתחיל הדימום החזק. לא היה דימום חזק אז נראה לי שאני עדיין לא יכולה לעשות בדיקת דם להורמונים האם להמשיך לחכות? אם ההפרשות התחילו ביום רביעי זה לא מאוחר מידי להתחיל להזריק?
20 תגובות
עמוד 1
ואוווווו מאמי עדיף שתתיעצי עם הרופא שלך.... אל תיקחי סיכונים....
בהצלחה
בוקר טוב,
ברגע שמקבלים ווסת רמת ההורמונים בדם נמוכה ואז ניתן להתחיל להזריק להגדלת הזקיקים. מה שאומר שכל עוד לא קיבלת ווסת ההורמונים עדיין לא נמוכים מספיק,אז בוודאי שלא מאוחר להתחיל להזריק,אם כבר להפך
לא הזרקתי שום דבר, חודש קודם לא עשיתי טיפול כי עשיתי צילום רחם אז ההפרשות לא נחשבות שהמחזור הגיע? אם לא מתחיל הדימום הרציני זה אומר שההורמונים גבוהים?
אני לא מומחית אבל תמיד אמרו לי שהמחזור מתחיל ברגע שיש דימום ולא הפרשות בניגוב , כמובן שכל אחת והמחזור שלה, לי אין ממש דימומים כבדים לכן ברגע שיש לי הפרשות רציניות עם דם וחלקיקים אני מתייחסת כתחילת המחזור, הכי טוב שתשאלי את הרופא או האחות. בהצלחה
ווסת נחשב שיש דימום על התחתונים ולא רק בניגוב. גם לי אין דימום ווסתי חזק. אבל יודעת שאני מחשבת ווסת ביום שאני רואה דם על התחתונים ולא רק בניגוב שלרוב מופיע יום-יומיים קודם. ההפרשות מופיעות לך רק בניגוב?
גם אני לא מומחית ממי אולי כדאי להתייעץ עם הרופאה.
עניתי לך בלינק שלי......... תתקשרי לרופאה הכי טוב ואל תזריקי עוד....... את צריכה ממש דימום חזק http://www.holdthatpic.com/
mori.k אני לא יכולה להתקשר אליה לשאול כי היא טסה אתמול בלילה לחו"ל.. אני לא תמיד מקבלת וסת באופן רגיל, יש לי שחלות פוליציסטיות.. פעם כן פעם לא פעם למה לא.. חח
יפה שלי אני מאוד מקווה שלא תקבלי מחזור ושלא תיצטרכי להתחיל שום טיפול אני יודעת שאחרי צילום רחם הכל נפתח ואומרים שזה יכול לעזור להריון להגיע טבעי {כמובן אם אין שום בעיה אחרת } אז אני מחזיקה לך
בדר"כ יש לי יומיים של הפרשות בתחתונית לא משהו רציני בכלל ואח"כ מופיע הדימום החזק רוצה כבר להיות אמא - גם דר' ישי כתב לי שאולי זה יכול להיות הריון אבל לא נראה לי.. הלוואי ..
אה אוקיי הבנתי.......דווקא עכשיו שאת צריכה אותה........ יש מצב שאת אולי בהריון?????תראי מי שיש לה שחלות פוליציסטיות ואין לה ווסת נורמלית אז גם מן הסתם יש בעייה בביוץ. תעשי בדיקת בטא ליתר בטחון ותראי מתי יתחיל הדימום החזק אבל אל תזריקי בשום פנים ןאןפ לפני שתקבלי שיהיה בהצלחה...... אני הולכת היום למעקב זקיקים נוסף......נראה מה יתבשל שם
אה אוקיי כאילו עברת הזרעות אבל על ביוץ טבעי או איקקלומין? כי לפי מה שאני מבינה לא עברת בפעם הקודמת זריקות....... http://www.holdthatpic.com/
עברתי הזרעות על בסיס איקקלומין לקחתי 4 מחזורים של כדורים. דווקא במחזור האחרון לא עשיתי הזרעה כי הרופא טען שפיספסנו את הביוץ אבל למעשה הקדמנו אותו אז בזכות ה"עבודה" שלי ושל בעלי נקלטתי להריון.. חח
דווחי מה קורה? אני במתח!!!
כשכתבת שנקלטת להריון, התכוונת לפעם הקודמת, כלומר- לילד/ה הראשון/ה? או שיצאת עכשיו בהודעה אחרי בדיקה ביממה האחרונה ויצא חיובי???