שבוע טוב... שאלה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחרי טיפול מלא של IVF שאיבה והחזרה נשאבו לי 18 ביציות שמתוכן הופרו 14 ו2 טריים הוחזרו אליי היום אני כבר אחרי התקופת המתנה ואני אמורה לעשות בדיקת בטא אבל אני לא עושה אני מחכה ליום שלישי
    שאלתי: הופיע לי דימום ביום חמישי בערב{10 ימים מיום ההחזרה} דימום עדין עדין חלש חלש רק בניגוב כזה שבקושי רואים ולמחרת יום שישי התחילו לי הפרשות חומות גם ממש מעטות ויום שבת הצטרפו להפרשות כמו חוטים כאלה שחורים { סליחה על התיאור} יש מצב להשתרשות?? כי ווסת זה לא יכול להיות אני לוקחת עדיין כדורים ונרות
    אסטרופם X2 ביום ואוטרוגסטן X4 ביום כולם דרך הפה
    אודה לתשובתך
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    הכל יכול להיות אבל הפרשות כאלה לא שוללות הריון תקין לחלוטין

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה