אני לא יודעת אם לשמוח או לחשוש או סתם לחוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום שהייתי בעבודה שמעתי איזו ילדונת מיבבת לאמא שלה שתקנה לה שני מעדנים ותקנה זה וזה וכל מיני וגם שאני בטוייס אר אס עם דנדוש אני שמה לב מסביבי ילדים מתבכיינים ומתחננים להורים שלהם שיקנו להם משחקים אבל דנדוש ממש ממש ממש לא מבקשת מעולם בשנתיים ושמונה חודשים לא ביקשה שאקנה לה כלום לא בכתה לא עשתה קונצים אני לא יודעת אם זה תקין הרי ילדים מבקשים תמיד
    הכי הרבה מבקשת ארטיק / גלידה
    בסופר מילקי או מולר ואפילו חטיפים ממש לא מבקשת
10 תגובות
עמוד 1
  • זה בסדר גמור אל תתחילי להכניס שטויות לראש שלך.
    הלואי שאצלי הוא גם לא יבקש שאקנה לו כל הזמן. כי יש ילדים שפשוט לא מפסיקים לבכות לבקש ולא משנה מה הם יקבלו שום דבר לא יספק אותם.
  • א- תגידי תודה!!
    את מתארת את הילדה שלך כילדה מאושרת שטוב לה..
    את דואגת לה להכל, וכנראה שלא חסר לה כלום!
    היא כנראה יודעת שגם בלי לבקש ולעשות קונצים, היא תקבל את מה שהיא רוצה..

זו דעתי!
    אני בכיף הייתי מוותרת על מלחמות העולם האלה על הסוכריות גומי בקניון!!
  • אני חושבת שילדה שלך מאוד בוגרת לגילה.
    אני לא חושבת שיש כאן בעיה, היא פשוט בוגרת.
    נכון שזה טבעי שילד מבקש ומתבכיין ודורש שיקנו לו דברים,
    אבל אני לא הייתי דואגת במקומך
  • עכשיו כשקראתי את התגובה של פיתוש,
    שמתי לב שבאמת כתבת שנעלם לך כסף מהארנק
  • תודה ואני נשבעת ומבטיחה ברגע שאקבל את המזונות שלה (העורך דין הוציא עיקול על אחותו גם)
    אם אקבל אני את הרוב סוגרת אבל גם אפנק אותה בכמה מתנות חדשות

ועמית מה שאת קוראת לפני כשבועיים שלוש ידעתי שיש לי סכום מסויים בארנק באתי להוציא את הכסף ללכת לקופה לקנות פיתות חמאה ועוד משהו אלא שממש לא היה לי גרוש בארנק הכל נעלם כלא היה

• גם מוריה שלי לא מבקשת כלום כשאנחנו בקניות... אולי גלידה במכולת כי בקיץ הייתי מפנקת אותה בגלידה כשהייתה באה איתי לקנות לחם וחלב...
    אני חושבת שזה עניין של חינוך. אם הילד רגיל שכל פעם שמסתובבים בקניות הוא יכול לבקש מה שהוא רוצה - אז תמיד הוא יבקש. ואם פעם אחת אמרתי שאני לא יכולה לקנות או שאין כסף או שלא צריך את זה - ואני אעמוד על כך - הוא לא יבקש או לפחות לא "ינדנד"...
    הסירי דאגה מליבך - הבת שלך בסדר גמור
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אבא שלי איתנו אין להורים שלי עוזרת בית אין להם כסף למותרות האילו

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• שלי , זה בסדר גמור דנדוש פשוט לא מפונקת. תהני מזה
    אצלי המצב הפוך גם נטע וגם סמדר כשאני הולכת איתן לקניון מבקשות ומבקשות ומתעקשות על כל דבר, מסטיקים מהמכונות, צעצועים, ממתקים ועוד ועוד...
    כל דבר שמוצא חן בעיניהן הן דורשות שרק יהיו לי בריאות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה