מצטרפת למתוחות עם נדודי השינה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות (לא נתקלתי בגברים בפורום) ,
    כבר מספר חודשים אני מקפצת לי לאתר הזה וקוראת את הפורום הזה (מצטערת על החדירה)... אבל לא העזתי להירשם עד עכשיו, לא העזתי לכתוב שום דבר...
    בראשון לדצמבר עשיתי רק את ההזרעה הראשונה שלי וקיוויתי, כל כך קיוויתי שזו תהיה פעם אחת ויחידה, שייפול בחלקי המזל הגדול לגמור את זה בפעם אחת!!
    הייתי משוכנעת שזה קורה. חשבתי חיובי והרגשתי כל סימן וסימן שמעיד על העתיד לקרות.
    החלטתי לעשות בדיקת הריון רק כאשר אראה שיש איחור במחזור וחיכיתי!! הו הו חיכיתי!! עוד רגע והייתי מטפסת על הקירות...
    אבל אז....
    כן, אז הגיע המחזור המרושע!! כל כך כעסתי והתאכזבתי. היה לי נורא קשה לקבל אותו פעם נוספת!! הוא התחיל כמו ילד טוב, דימום קל שבקלים, שממש נתן לי את הרעיון שזה בסדר וככה מתחיל הריון... אבל ביום השני? אוף!!!! כבר נפל לי האסימון שהריון לא יצא מזה!!
    היום אני כבר ביום החמישי למחזור, מתחילה סבב נוסף של כדורי איקקלומין ושוב את הכול מחדש... ואני יודעת שצריך לחשוב חיובי, אבל נדמה לי שקצת קשה לי כרגע... אני תוהה בליבי כמה פעמים עוד אצטרך לעבור את זה ולא ממש בטוחה שגם לי יקרה הדבר הנפלא הזה "הריון". נראה לי כאילו כל העולם בהריון וזה מרגיש כאילו מישהו למעלה עושה לי "דווקא" כדי לצחוק עליי.. ממש כל שנייה עוברת מולי מישהי בהריון או שכל שנייה אני שומעת על מישהי בהריון. כל סרט בטלויזיה קשור בהריון או בתינוקות, כל פרסומת, כל דיבור ברדיו, בכל תוכנית... אה וכמובן- האנשים המתוקים האלה שחייבים להציק ולהרוס את הבריאות עם השאלות של ה-"נו? מתי תביאי לנו איזה בייבי קטן??" או אלה ששואלים "נו? יש משהו בדרך??"
    בא לי לענות להם בצורה שרק תייבש אותם ותשאיר אותם המומים!! מה בן אדם מבקש? קצת שקט מהסביבה וקצת מזל שיוביל בסופו של דבר ללידה?!

אני קצת מאבדת תקווה, אפילו שעברתי את זה רק פעם אחת.
    אני עוד בטראומה מהצילום רחם וכל התעסקות במקום הרגיש הזה רק משאירה לי כאבים מוזרים וכעס כלפי הרופאים...

אני לא רוצה לומר בעבודה שאני עוברת טיפולים מפני שמהר מאוד כולם ידעו את זה וידברו על זה מאחורי גבי. כך קרה למישהי אחרת בעבודה שלי.
    מצד שני, אני כבר חייבת בערך 7 ימי חופשה. לעומת זאת בימי המחלה שלי יש לי פלוס של 8 ימים.
    אין סיכוי שמישהי מכן הסתירה את הטיפולים ממקום העבודה שלה, נכון??
    אם כן, אשמח לשמוע איך התמודדת עם ההעדרויות בשל כל הבדיקות וגם בעקבות הכאבים אחרי ההזרעה. אני שכבתי יומיים מלאים בבית, בלי יכולת לקום.

אני לא בטוחה שמישהי מכן בכלל קוראת את כל החפירה הארוכה הזו. אבל לפחות הוצאתי קצת מהלב...
10 תגובות
עמוד 1

• שרדתי את ההודעה.. חח
  • תודה רבה לך על העידוד... שהחסידה תגיע כבר!! אני מחכה לה
    מבטיחה לעדכן בהמשך
  • קודקודית יקרה ראשית ברוכה הבאה
  • היי מותק!
    הדרך שלנו לפעמיים קשה.. ולפעמיים אפילו קשה מאוד!!!
    במקרה שלי היא קשה מאוד .
    אני עשיתי 3 הזרעות כפולות שלא הצליחו ואז עברתי להפריות
    בהפריה הראשונה כולי הייתי תקווה שזה מצליח ...
    בהפריה השניה עדיין הייתה לי תקווה ...
    בהפריה השלישית עדיין הייתה לי תקווה ..
    ובהפריה העשירית כבר עשיתי רק בשביל לדעת שאני עושה משהו ולא מבזבזת את הזמן ... ציפייה כבר לא הייתה ותקווה .. שביב של תקווה היה לי ...
    אבל כמו שאת מבינה גם זה לא צלח !!!
    אסור להתייאש אני לא אגיד לך שאני לא עצובה ושלא נשברתי .. אני עדיין עצובה
    והחלטתי שאני עושה לי מנוחה .
    בקשר להעדרויות אני אישית סיפרתי שאני עוברת טיפולים כי ככה הבוס לא יכול לפטר וגם הוא יותר מתחשב ...
    אם את לא רוצה לספר את לא חייבת אבל קחי בחשבון שהבוס יכול לפטר ואם תספרי
    אחרי שהוא החליט לפטר זה לא יעזור .
    ואת יכולה אחרי טיפול ללכת לרופא משפחה עם הטופס של ההזרעה ולבקש שיביא
    לך חופשת מחלה בלי לציין מה הסיבה .
    בכול אופן אני מאחלת לך שהדרך שלך תהיה יותר קצרה משלי!
    תתפללי הרבה אל תפסיקי להתפלל
    שיהיו בשורות טובות בע"ה במהרה !
    נ.ב.- נראה לי שאני חפרתי הרבה יותר ממך חחחח
  • אתן פשוט מקסימות!!! הצלחתן לרגש אותי כל כך ולתת לי כוחות להמשיך את התהליך.

אני מתחילה ליישם את החוק שמותר רק ליום אחד להיות מאוכזבים ומדוכאים ולמחרת מיד להתחיל בכוחות מחודשים.
    מבטיחה להיות חיובית, במיוחד אחרי שקראתי את התגובות שלכן, שרואים שהן באו מתוך הלב, מתוך הבנה מלאה של המצב... לא כמו אנשים שלא עברו את זה ולא מבינים מה זה לטפס על הקירות שבועיים ולחכות לתוצאות, או האכזבה הגדולה למרות התקווה העוד יותר גדולה..

צודקות בהחלט.. אני מוכנה למלחמה ואני מתכוונת לנצח!! גם אני רוצה לצעוק פה בפורום שזה הצליח ומאחלת לכן את אותו הדבר, בקרוב!! כמה שיותר מהר!!

תודה רבה, מלאכיות קטנות
  • היי קודקודית, קודם כל תמיד תרגישי בנוח להוציא פה את מה שאת רוצה גם אם הדברים קשים ולא נעימים הבנות פה יבינו אותך יותר טוב מוכלם.
    לגבי הטיפול הראשון שלא הצליח זה ברור שזה קשה ומאכזב וגם מתגנבות לך כל מני מחשבות שליליות לראש... אין מה לעשות כנראה שזה חזק מאיתנו.
    את בשבל ההזרעות ואני מאחלת לך שבהזרעה הבאה יהיה.
    אני ישר עשיתי IVF בטיפול הראשון יצא על החגים אז לא סיפרתי בעבודה רופא המשפחה רושם לי ימי מחלה מתי שאני מבקשת.
    עכשיו בטיפול השני כבר סיפרתי למנהל אמרתי לו שאני מבקשת לשמור את זה בנינו הוא לא שיא הרגישות אבל נראה לי הוא מבין וגם מאוד נזהר כי אסור לו לשלוח אות הביתה בגלל היעדרויות שקשורות בפוריות.
    זה יוצאה לי במינימום שבוע מחלה אז לא ממש היתי יכולה להסתיר...
  • היי קראתי את ההודעה שלך ואני מאוד מזדהה... האמת שאני החודש מתחילה את ההזרעה הראשונה שלי. התחלתי כבר לשתות את האיקקלומין ואני מתפללת שהחודש יגיעו הבשורות הטובות. לאמא שלי גם בחודש הבא יש יום הולדת...אוף כל כך בא לי לשמח אותה!!
    בכל מקרה אני באמת מבינה לליבך ויודעת כמה כל חודש זה שובר אותנו מחדש, אבל רק שתדעי שאת לא לבד והרי ברור שבסופו של דבר כולנו בע"ה נהיה בהריון ואז אולי יהיו בנות בצד השני שיראו אותנו ויגידו..כולן מסביבי בהריון...
    בכל מקרה ראיתי שרשמת שאת צריכה ימי מחלה, אני התחלתי עבודה חדשה ולא כל כך נעים לי לבקש ימי חופשה וגם הרופא לא הזכיר שאני אצטרך. אחרי ההזרעה אין אפשרות ללכת לעבודה?
  • הילו'ש, כתבתי לך בפוסט אחר שפתחת... אני אשיב כאן בכל מקרה-
    זה משתנה מאישה לאישה. יש נשים שסובלות מכאבים שבוע, יש כאלו שסובלות יום-יומיים ויש כאלו שלא מרגישות כלום...

אני עשיתי את ההזרעה הראשונה שלי ב- 1/12 (ממש לא מזמן) ובגלל שלא הכינו אותי מראש, לא ידעתי מה עובר עליי והייתי ממש לחוצה והיסטרית.
    שכבתי בבית יומיים ואז במילא היה לי את הסופ"ש, למרות שלא הייתי צריכה להמשיך לנוח. זה היה בסדר כבר למחרת ההזרעה בשעות הערב.
    אם היו מכינים אותי מראש, אני חושבת שהייתי מקבלת את זה בהבנה ובאהבה.. אבל לא הבנתי פשוט מה קורה לי. יצאתי מישיבת הנהלה בעבודה וטענתי שיש לי כאבי בטן.. הייתי עם חצאית באותו היום והייתי בטוחה שכל הרגליים שלי מלאות דם, רק בגלל הכאבים העזים.
    שוב- כל זה זה ההיסטריה שהייתי בה כי לא הכינו אותי מראש. אולי אם הייתי יודעת, הייתי נוהגת אחרת ואולי הייתי רגועה יותר. נראה מה יהיה בהזרעה השנייה שלי .

לפי מה ששמעתי כאן מהבנות, אפשר לבוא עם הטופס של ההזרעה לרופא המשפחה והוא יוציא לך אישורי מחלה. אני הולכת לעשות את זה!!

can'twait, תודה לך על התגובה החמה והאוהבת. תודה על ההבנה. לא ממש היה לי איפה לפרוק את הכעס והאכזבה שלי. אני שמחה שמצאתי אתכן ולמדתי את החוק הראשון- מותר להיות עצובים רק יום אחד בלבד. אח"כ כוחות מחודשים.
    חיזקתן אותי ועזרתן לי לצאת לדרך בפעם השנייה.

גם אני סיפרתי למנהל האישי שלי וביקשתי שזה יישאר ביננו. אני סומכת עליו שלא יעביר זאת הלאה. ככה לפחות אם ירצו לפטר אותי בגלל העדרויות או משהו כזה, זה יעבור דרכו והוא יוכל להשיב להם. עדיף שמישהו בחברה, שאפשר לסמוך עליו, יידע את זה מראש.

hilush, אם את חדשה בעבודה- אני מציעה לא לספר כרגע. מותר לפטר כי רק התחלת לעבוד שם. הם יכולים לטעון שלא התאמת לעבודה. שמרי בסוד והשתדלי גם לא להחסיר הרבה, דווקא כי זו עבודה חדשה.

בנות, אני באמת מאחלת לכן מכל הלב שנצליח יחד וניכנס להריון.. כמו שהילו'ש ארה- שיסתכלו עלינו ויגידו שכולן מסביב בהריון אהבתי את זה!!

שולחת לכן חסידות. אולי כל אחת מהן תזרוק לכן חבילה ליד הדלת
    שנצליח!!
  • תודה רבה על התגובה, אני מקווה שבעזרת השם בחודש הבא נראה כולנו את ה- 2 פסים...אמן אמן!!!
    באמת כיף לשמוע את החיזוקים שלכן....
    אני אעדכן אתכן אחרי ההזרעה הראשונה
  • מקווה שלא הפחדתי אותך כהוגן.

גם אני אעדכן אחרי ההזרעה השנייה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה