תודה לבעל המדהים על ההפתעה ליום הולדת שלי !!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כן כן גם לומר תודה צריך במיוחד שהרבה פעמים אנחנו מקטרות כאן על הבעלים אז הפעם אני רוצה להגיד תודה ולשתף אתכן שהוא עשה לי הפתעה והזמין מלון לסוף שבוע ואני לא ידעתי כלום והוא תכנן את זה אם אמא שלי ואמא שלי התקשרה ביום חמישי שעבר והזמינה אותנו לשבת והוהורים שלי גרים רחוק מאיתנו אז אנחנו ישנים שם (שומרים שבת) והגענו להורים שלי ביום שישי שמנו תילדים שם ואז בעלי לא יכל לשמור את הסוד ואמר לי שאנחנו נוסעים למלון דן ארכדאיה בהרצליה לשבת אני הייתי בהלם
איזה כייף!!! כל הכבוד לו שהפתיע ולא ביקש ממך לומר לו מה את רוצה לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
איזה כיף לך!!
יו, גם אצלנו זה כך.. יש לי יומולדת ויום נישואים באותו שבוע.. ושבוע וחצי לפני- יומולדת לשילה..
תודה
בהחלט כל הכבוד לו ובהחלט שצריך גם לדעת לפרגן
כל הכבוד לבעלול!!!!!! איזה כיף שמשקיעים מחשבה ומפנקים מזל טוב