-
בעיקרון - את צודקת.
גננת טובה יכולה לתת מענה לילד עם קשיים ותיסכולים שיוצאים דרך האלימות, מצד שני, לפעמים יש בעיה ממשית שגם גננת טובה תתקשה לפתור ואז כדאי בהחלט לשלב אנשי מקצוע ע"מ לאבחן נכון את הילד ולהגיש לו עזרה ולהקל עליו ועל סביבתו את החיים.
קשה קשה קשה להיות ילד כזה, קשה להיות הורים לילד קשה וקשה להיות הורים לילדים שמרגישים את נחת זרועו.
נשמע לי שלעשות עליהום על ההורים על הילד או על הגננת זה לא הפיתרון.
אפשר לבקש מהגננת שתדבר בנחת עם ההורים ותבקש מהם לבדוק איך ניתן לעזור לילד.
בגן של מעין היה לפני שנה ילד עם המון קשיים, הוריו לא הסכימו לשמוע על החינוך המיוחד אבל הביאו לו חונך שהיה מגיע ל-3-4 ימים בשבוע ופשוט היה צמוד אליו, זה עזר מאוד לילד, זה עזר מאוד גם לשאר הילדים שהרגישו מוגנים וכמובן לצוות.
אני שמחה לראות שאת מסוגלת לראות גם את הצד השני - של הילד ושל הוריו, לא כולם מסוגלים לזה ובד"כ כל אחד רואה רק את הצד שלו
-
באמת נושא רגיש
-
בהחלט נושא רגיש
-
האמא אמרה משפט מחץ בסוף התוכנית:
היום זה אצלי, מחר זה יכול לקרות לכם...
ולדעתי זה נכון,
אם ילד עובר שינוי משמעותי בחייו שמשפיע עליו קשה, אולי תהיה תקופה שתתבטא באלימות מצידו, התגובה צריכה להיות חינוכית ולא פוגעת
-
לדעתי חרם ושביתה הם אינם הפתרון,
ילד בגיל הזה (2-4) אינו נכנס לקטגוריה של ילד אלים, זהו גיל מאוד מבלבל, הם מרגישים גדולים ועצמאיים בעוד שסביבם המבוגרים מתייחסים אליהם כקטנים. הם רוצים להיות עצמאיים, אבל לפעמים הדברים לא מצליחים, הם מנסים לעזור, אבל... לפעמים נגרם נזק, הם רוצים לקחת פיקוד אבל אז הם נקראים חצופים...
"...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
-
חרם ושביתה הם מעשים קצת ילדותיים...
מה ההורים מלמדים את הילדים בכך שהם מחרימים ילד מסוים?!
זה שיעור קצת עקום לחיים.. לנדות ילד? להחרים אותו?
-
אני מהצד השני של הסיפור
-
mayushka- נכון עכשיו נזכרתי שזה משפט המחץ צודק בהחלט
[center]
-
היה לי קצת קשה עם הכתבה הזאת.... זה ילד, לא בריון בן 16!!!
אני מבינה את ההורים שקשה להם שיש ילד אלים בגן אבל זו לא צורה לפתור את הבעיה לדעתי.
היו צריכים להיוועץ ביועצת או פסיכולוגית מטעם העירייה ולעזור לאותו ילד להתמודד עם התסכולים והזעם שלו
האמא סיפרה שבוקר אחד איזה אבא איים על הילד
לאמא שלי יש בבטן גור
וכשיגדל נשחק בכדור
גם אם יצא מקומט וקירח,
אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
-
אני ראיתי את הכתבה הזו. מזעזע
מייל:
[email protected]מסנג'ר:
[email protected]
-
מתוקונת29- ברור שאף הורה לא רוצה שהבן שלו יחטוף
השאלה מה עושים עם זה כי האמא אמרה שעכשיו הוא בגן אחר
השאלה מה יהיה בגן האחר אם יטפלו בילד
-
אני מבינה את שני הצדדים. לא קל להיות הורים לילד מוכה ולא קל להיות הורים לילד מכה
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!