בוקר טוב.. עיצות בקשר לטיפול בתינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות ..
    כמו שקיבלתי שני ילדים שונים במראה , כך הם גם שונים בדרך "התנהגות " שלהם.
    ירין היה בכיייייייייןן משהו לא מהעולם הזה (בגלל הריפלוקס ) והוא לא ינק.
    ההתאקלמות איתו היתה קשה וארוכה ושנה מגידול ילד "רגיל"

אוריאן , יונקת , וב"ה היא כנראה תינוקת רגילה עם גזים וקשיים רגילים שיש לכל התנוקות . אבל מה??
    אני כבר לא זוכרת / לא יודעת איך להתמודד עם הדברים הפשוטים .
    קשה לה נוראאאאאאא להרדם . ואני לא יודעת איך לעזורלה או להרדים אותה. הציצי שלי הפך למרדים הלאומי - הפכתי למוצץ .וזה לא נראה לי נכון.
    הלילות שלנו , וגם הימים שלנו לא להיט בכלל כי היא גם מתפתלת (כאבי בטן או גזים?? ) וגם לא מצליחה להרדם וכשהיא נרדמת ,היא מתעוררת אחרי גג 2 דקות , וזה יכול להיות ככה איזה 10 פעמים עד שאנחנו רוצים לקפוץ מהגג, ולהרוג כל מי שבטעות עושה רעש קטן.
    בכלל , שזה לא שניסינו להרגיל אותה לשקט אבל מרוב יאוש אנחנו רק רוצים שהיא תישן כבר.
    מה עוד? קראתי בלוחשת לתינוקת על הענקת שגרה : אוכל , פעילות ושינה.
    אבל השאלה האם בהנקה , שהמזון מתעכל מהר יותר, מדובר עדיין על סבב של 3 שעות או פחות? ואיך אפשר לדעת אם היא אכלה מספיק? ?

אוףףףף חייבת כבר ללכת כי היא שוב התעוררה ...
11 תגובות
עמוד 1
  • וואי באמת תקופה קשה
    נראה לי שאת צריכה להרגיל אותה למוצץ
    שהיא תירדם איתו טוב אין לי כל כך טיפים
    וכל ילד הוא שונה יש ילדים שמחזיקים בהנקה 3 שעות ויש שלא
    מאחלת בשבילך שתמצאי פיתרון ומהר
  • כן, כל ילד הוא עולם ומלואו בפני עצמו.
    כל מה שהלוחשת לתינוקות ממליצה - זה מגיל ארבעה חודשים ואילך.
    היא רק בת ארבעה שבועות, אני יודעת שזה נורא קשה ונורא מעייף ונורא מעצבן ונורא מתסכל, אבל לדעתי - עדיין - צריך לתת לה את מה שהיא צריכה.
    לכאבי גזים (כאבי בטן = גזים, היא עדיין לא יודעת איך להפליץ והגזים שתקועים לה במערכת העיכול מכאיבים לה כ"כ) עוזר גם להיות בטן לבטן עם ההורים, גם עיסויים בבטן גם תרגילי רגליים וגם התכשירים למיניהם, אפשר גם תה שומר או קמומיל.
    קחי בחשבון שאם יש לה כאבי בטן - עוד חלב - רק מכביד על המערכת ומכאיב לה יותר, אם היא בוכה לאחר שאכלה ושבעה - כדאי לנסות קודם את התרגילים להקלה על גזים.
    זו תקופה קשה, תקופה של שינוי, אוטוטו יהיה קל יותר.
    אולי כדאי לתת לה בערב או בלילה בקבוק אחד שאחריו היא תישן זמן ארוך יותר ואז תוכלי גם את לישון שלוש-ארבע שעות ברצף?

• טוב, אז ככה...
    אוריאן עדיין קטנה אז טבעי שיהיו לה גזים... תנסי לעשות לה עיסויים בעדינות, להזיז את איזור המותן בצורה מעגלית כשהרגליים מקופלות ושוב הכל בעדינות. אפשר גם להחזיק אותה "הפוך" כשהבטם שלה על הזרוע שלך... זאת תנוחה מעולה!
    בקשר להנקות - האוכל מתעכל מהר יותר, אז מתי שהיא דורשת תניקי אותה ולאט לאט תראי שהיא מפתחת מרווחים בין הארוחות... סבלנות, זה לא קורה כ"כ מהר אצלי זה התחיל להסתדר רק בגיל 3 חודשים...
    בקשר לשינה תנסי להחזיק אות בתנוחת עירסול ועם ניעות של למעלה ולמטה עד שהיא תרדם... תוסיפי לזה שיר או תעשי ששש. ששש...ששש... בקול עקבי - זה מזכיר להם את הרחם ומרגיע אותם....
    הרבה סבלנות עוד מעט תהני מכל רגע איתה... בהתחלה צריך להקנות הרגלים וזה קצת קשה ומתיש...
    המון בהצלחה!!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• יקירתי
    אין לי עיצות לא הצלחתי להניק מעולם
    אני רק יודעת מחברות שככה זה בהתחלה
    ואם האת מודאגת תלכי איתה לטיפת חלב להישקל
    לא צריך לקבוע תור, פשוט תגיעי וישקלו אותה
    ככה תהיי יותר רגועה, יש גם יועצות הנקה
    לזה כן צריך לקבוע תור .

שולחת לך מיליוני
  • תודה
  • מותק
  • כמוני כמוך שולחת מלאאאאאאאא

• היי
    אני מפורום השכן, אף פעם לא הגבתי פה, אבל מאז שנתנאל נולד התחלתי להציץ לפה

• יש לך מנשא בד?
    פתרון מחייב לדעתי בגיל הזה
  • אנסטסיה - ניסיתי ..זה אחלה רעיון ובאמת גם אמא שלי לימדה אותי את זה
  • לא ראיתי את ההודעה הזו שלך.....

הקטנה שלי גם היתה נרדמת עם הציצי - הרגל מגונה? מוצץ היא לא היתה מוכנה, ורק זה הרגיע אותה. וניסיתי את כל הסוגים!!

העיטוף הזה שהציעו כאן - בגיל הזה זה מעולה!!!

אני גם הייתי מדביקה לה את השמיכה מסביב, שתרגיש עטופה, מחוממת ומוגנת.

הקטנה שלי גם ישנה רק על הבטן.....כן,כן, למרות כל האזהרות....רק ככה היא היתה נרגעת וישנה ממש טוב.....אז על הז'
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה