שאלה בקשר לבדיקת זרע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    עשינו בדיקת זרע ואני קצת חוששת מהתוצאות.
    רציתי לשאול את המנוסות, מאיזה שלב מחליט הרופא לדלג על ההזרעות ולעבור ישר לIVF?
6 תגובות
עמוד 1
  • אין שלב....

בד"כ לא מדלגים אלא אם רואים שהזקע ממש חלש ואין מצב להזרעה....

בעז"ה בשורות טובות
  • אין לי מושג מה הנוהל אבל אצלי הרופא נתן לי לבחור אם לנסות הזרעות לפני.
    בגלל המצב הגרוע של הזרע וגם בגלל הגיל...החלטנו ללכת ישר על IVF
  • אפשר לשאול מי הרופא שלך?
  • סליחה שאני נכנסת ככה באמצע...

בעלי עשה בדיקת זרע והיא יצאה ממש גרועה. הרופא אמר שאין סיכוי להשבחת זרע. צריך לעשות ישר IVF.

החלטתי שאני מבקשת בדיקה נוספת. בבדיקה השנייה היה יותר טוב בצורה משמעותית, אם כי הרופא אמר שזה מאוד גבולי.
    לבסוף החליט לנסות את ההשבחה ולראות מה יהיה.

במתן הזרע להשבחה, עשינו מה שאנחנו חושבים לנכון והייתה דגימה מצויינת. כל רופא שראה את התוצאות היה אופטימי והתלהב מאוד מהכמות והאיכות.

אספר לכן את השתלשלות העניינים:
    הוא הלך לבדיקה הראשונה שיצאה גרועה. התחלתי לקרוא קצת באינטרנט, מאמרים ופורומים למיניהם. הבנתי שהחום הורס את הזרע ובעלי מאוד סובל מחום והבדיקה הייתה בדיוק כשהיו ימים חמים מאוד!! לקחתי כרית חממית, הקפאתי אותה במקפיא ונתתי לו לישון איתה באזור של האשכים. זה מה ששיפר את הבדיקה בפעם השנייה בצורה משמעותית.
    בדגימה להשבחה, הוא פשוט ידע לבד שלוקח לו קצת יותר זמן לייצר את הזרע ולכן במקום 72 שעות הוא חיכה יום נוסף. כך יצאה בדיקה מעולה!!

לכן אני חושבת שכל אחד יודע בתוך תוכו מה טוב לו ומה אפשר לעשות כדי לשפר.
  • באופן כללי לגבי בדיקות זרע מומלץ לעשות מינימום 2 בדיקות בהפרש של חודש כדי לראות שמדובר בבעיה קבועה.
    אנחנו הרחקנו לכת ובעלי עבר כל בדיקה אפשרית, הבעיה התגלתה אבל הטיפול בה זה ניתוח שהוא יחסית יקר וגם רואים האם הצליח ויש תוצאות רק אחרי מינימום 3 חודשים.
    אני ממש לא רציתי להמתין לא לניתוח ולא להזרעות... ככה אני חסרת בסלנות רוצה כבר ילד כאן ועכשיו.
    אני ממליצה על המעבדה ברמת אביב, נחשבת מאוד איכותית.
    לגבי הרופא שלי אני מטופלת אצל דר אלי גבע, הוא עובד עם הכללית בועידת קטוביץ בת"א או באופן פרטי ברמת אביב.
    אני מאוד מרוצה ממנו אם תרצי אני אתן לך את הנייד שלו או של מזכירתו.
  • מאמי בעלי אחוז הזרע שלו 0.6 שזה עקר לחלוטין (במיקרוסקופ ניצפו 2 זירעונים שבקושי חיים) אז הפנו אותנו ישר ל ivf ועשו לנו מה שניקרא ivf icsi שזה לוכחים את הזירעון שעדיין חיי ומכניסים אותו בכוח לבייצית והנה יש לנו תינוקת מהממת בת שנה ו3 חודשים..היום יש סיכוי להכול..למרות שאחרי שראיתי את תוצאות הזרע חשבי חרב עלי עולמי..בהצלחה

[url=http://imikimi01.com/link/link_through/JHAs-10p]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה