אחרי ביקור אצל רופאה...:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה...אנחנו מתחילים טיפולי פוריות
    בחיים לא הייתי חושבת שנצטרך את זה.
    אחרי 7 חודשים של נסיונות, שלחתי את בעלי לעשות בדיקת זרע ולפי התוצאות, הרופאה שלי אמרה שהסיכוי להרות טבעי הוא מאוד קטן. מקווה שהטיפולים באמת יעזרו לנו ולא יימשכו הרבה זמן. היא גם אמרה לי שכיום, אחוז גברים שיש להם בעיות עם זרע עלה באופן משמעותי.
    לפי דעתי, הרבה בנות שלא מצליחות במשך יותר מחצי שנה להיקלט (אם יש להם מחזור וביוץ סדירים), חייבות קודם לשלוח את בעלים לבדיקות זרע. זה בדיקה מאוד פשוטה (גם לא יקרה מדי ולא מצריכה הפניה של רופא) שיכולה לעזור להבין מה יכול להיות לא בסדר שבגללו אין הריון. כי את הבנות רופאים לא שולחים לבדיקות אם לא עברה שנה של נסיונות.

סלחה על האורך המכתב
8 תגובות
עמוד 1
  • הכל יהיה בסדר מתוקה... לצערנו זה באמת בעיה מוכרת... אבל הכל יהיה בסדר אני ממליצה לך הרבה הרבה הרבה אמונה !!!!! זו התרופה הכי טובה
    אני מכירה אישית הרבה מקרים שעם הרבה תפילות ואמונה דברים הסתדרו לפתע
    מחזיקה לך אצבעות
    ה כ ל י ה י ה ב ס ד ר

בשורות טובות
  • תראי, אני מאמינה שזה קשה..
    אבל היי... גיליתם את הבעיה...אני מכירה המווןן זוגות שנכנסו להריון לאחר בעית זרע... יש פתרונות היום...
    תארי לך שהיית מחכה שנה ושנתיים ואז רק מגלה....
    אנחנו איתך פה בינתיים לאורך כל הדרך...

• וואי, איזה קטע, אבל באמת! גיליתם את ה"בעיה" (אם אפשר לקרא לזה ככה) ואני בטוחה שבעוד כמה חודשים תחזיקו תינוקי חמוד וחדש במשפחה.
    הטיפולי פוריות נכללים בסל הקופ"ח או את עושה את זה באופן עצמאי?

sOsHi
  • לא, אני אנסה קודם דרך הקופה. יש לי רופאה טובה מאוד במכבי, יש לה הרבה נסיון בתחום הפוריות. היא גם עשתה IVF לחברה שלי ומפעם ראשונה זה הצליח! אז אני מאוד סומכת עליה.

אני לא מבינה דבר אחד: למה רופאים לא שולחים את הגברים לעשות בדיקת זרע לפני שהזוג מנסה שנה?!?! זה הרי דבר הכי פשוט בעולם! וזה גם יכול לחסוך את הזמן היקר

• שיהיה בהצלחה
  • כי אנחנו אלו שצריכות לשלוח אותם, כי אם לא, הם לא יילכו!
    כולם יוצאים מנקודת ההנחה שאנחנו לא ניקלטות כשלפעמים להם יש את הבעיה,
    ובינינו, לא כל הגברים אוהבים לשמוע שיש להם בעיה באגו.
    אבל בקטנה, זה באמת שטויות...חס וחלילה יש דברים יותר חמורים מאלו ואנחנו צריכות להיות שמחות בחלקנו.
    (יצא לי חרוז...)
    בהצלחה ושנשמע בשורות טובות!

sOsHi
  • בהצלחהההההה
    אל דאגה! הכל יסתדר...
    אני עשיתי טיפולים ויש לי ילד מטיפולים וילדה שבאה ככה, בלי הכנה... תודה לאל!
    אז לא להתייאש!
    הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר!!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • היי מאמי... את מזכירה לי את עצמי... את ההלם שהייתי בו ברגע שבישרו לנו שיש בעיית זרע חמורה (ככה הגדירו את זה !!!)
    ושצריכים להתחיל טיפולים... הייתי ככה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה