חדשה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן, הגעתי מהפורום מנסים להרות....והנה אני מתחילה טיפולים. מישהי לקחה איקקלומין? הרופא רשם לי איקקלומין אח"כ אסטרופאם ואח"כ זריקת אוביטרל. אני קצת מודאגת מכל הכדורים האלה...אבל אין ברירה.
    אנחנו מתחילים החודש הזרעות. נקווה לטוב..
7 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך!
    ברוכה הבאה לפורום הכי מדהים שיש
    לגבי הכדורים-לקחתי את כולם. זה לא כל-כך נורא מבחינת התופעות.
    חוץ מזה נעשה הכל בשביל המטרה הנכספת
    אז שיהיה לך המון המוןהמון בהצלחה
  • הי,
    גם אני מתחילה טיפולים. אבל אני הולכת פעם ראשונה למרפאת הפוריות רק ב 17/1
    רק אז יפתחו לנו תיק ויסבירו את התהליך.

תגידי, התרופות שרשמת, למה נותנים אותם? מה הבעיה שגילו אצלכם?
  • היי, גם אני חדשה בפורום המדהים הזה... אז ברוכה הבאה
    כבר הספקתי לקבל כאן המון חום ואהבה מהבנות. אין ספק שזה פורום מדהים!!

אני עשיתי את ההזרעה הראשונה שלי בתחילת החודש. לקחתי 5 כדורים של איקקלומין+ זריקה אחת של אוביטרל.
    חייבת לציין בפנייך שלקראת הביוץ, התחושה היא שהרחם מפוצץ ועמוס. זה הציק לי אפילו בהליכה, אבל זה ממש לא נורא. רק תחושת לחץ באזור הזה...

ההזרעה לא כואבת, אם את רגועה ונינוחה. אחרי ההזרעה הלכתי בכייף לעבודה.. אחרי שעתיים בערך התחילו לי כאבי תופת!! חשבתי שבא לי למות. נסעתי הביתה ונשכבתי במיטה, זה בהחלט הקל עליי את הכאבים, אבל התקשתי לקום גם ביום למחרת.
    העיקר שזה עבר!!
    יש נשים שאין להן את הכאבים האלו ויש כאלו שסובלות אפילו שבוע. זה משתנה מאישה לאישה וזה בגלל החומר המשמר ששמים בזרע אחרי ההשבחה.

אני מאחלת לך המון הצלחה. הלוואי שלא תצטרכי לעבור את זה יותר מפעם אחת. שתצליחי על הפעם הראשונה
    ואם מדבריי השתמע שזה נוראי, אז זו לא הייתה הכוונה. זה ממש לא נוראי ואפשר לסבול את זה בכייף, במיוחד למען המטרה הנהדרת. רק רציתי להכין אותך מראש לאפשרות שזה עשוי לכאוב.

תצליחי! וחובה לעדכן אותנו מה היה
    החסידה בדרך, יקירה.

• הזרעות זה ממש לא כואב.
    אני עברתי סה"כ 5 כאלו. 4 בסיבוב הראשון ועוד אחת עכשיו.
    אני לקחתי איקקלומין וזריקת אוביטרל אבל את האסטרופאם לא לקחתי.
    הכדורים לא נוראים בכלל. גם הזריקה, אני הייתי צריכה להזריק בבית..

מקווה שזה יהיה טיפול ראשון ואחרון
  • ההזרעה עצמה לא כואבת, אבל יש נשים שכואב להן כעבור כמה שעות (התכווציות רחם) בגלל החומר המשמר ששמים בזרע במעמד ההשבחה.

שוב, לא לכולן זה קורה. כשאני חטפתי את הכאבים וההתכווציות, לא הבנתי מה קורה עד שנכנסתי וקראתי קצת באינטרנט. רק אז נרגעתי קצת. למרות שכאבים זה תמיד דבר מלחיץ וכל הזמן עובר לך בראש "אולי משהו לא בסדר? אולי זה לא אמור להיות ככה?"

אחרי שקראתי שיש נשים שגם הושבתו למשך שבוע ימים, הבנתי שזה נורמאלי.
    כמו שכתבתי קודם- אם מישהו היה מכין אותי מראש ואומר לי שיכול להיות שיהיו כאבים והתכווציות, אולי הכול היה נראה אחרת ולא הייתי בהיסטריה כזו.

בכל מקרה, שלא תדעו
  • וואוו המון תודה לכולכן, אז בע"ה בראשון הבא אני בדרך להזרעה ראשונה ונקווה שגם האחרונה. אצלנו לא גילו כל כך בעיה- עשיתי בדיקות הורמונליות ומעקב זקיקים וגם צילום רחם בעלי עשה בדיקת זרע- הכל יצא תקין. יש לי הכתמות לפני כל מחזור של 5 ימים בערך וכשהגעתי לרופא שאני כרגע אצלו הוא אמר שזה יכול לעכב הריון.
    בכל מקרה הכדורים מעודדים ביוץ ויחד עם ההזרעה זה אמור להביא הריון..... יווו אני כל כך מתפללת!!! שנה וחצי של נסיונות הספיקו לי (היה לי גם הריון כימי)

בהצלחה לכולנו
  • וואוו בנות! אין כמוכם! תודה על ההסברים המפורטים
    האמת, זה מאוד מפחיד...כמו כל דבר שעושים בפעם הראשונה ולא יודעים למה לצפות. אבל אנן דבר, זה באמת מטרה הכי חשובה בשבילנו עכדיו ואם צריך לסבול כאבים...אז נעבור גם את זה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה