היום יש לי שאלות על.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוכל !
    מכיוון שזו פעם ראשונה שלי שאני מניקה , יש לי מספר שאלות:
    1. לאחרונה זמן היניקה שלה התקצר לכמה דקות .
12 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק.
    [.

• זהר ענתה לך הכל......

כמו שאמרתי לך אתמול - עד גיל 3 חודשים בערך - היא גרה לי על הציצי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • וואי זהר ואורטל המון תודה על התשובות הסבלניות והמפורטות
  • היי פנינה,
    אני מתפרצת לשירשור
  • הי שירי ,
    אני בכלל קיבלתי זימון לתל אביב כי בתודת זהות אנחנו גרים שם ..
    בכל אופן , מחכה שיסדירו לי את זה מעיריית רמת גן.
    בכל אופן , ב31.12.10 יש יום פתוח .
    לי אמרו בעיריה, שהגנים שפתוחים לי לבחירה הם הגן שמאחורי אצל 11 שמיועד לגילאי 4-5
    והגן שברחוב שלך , שמיועד לגילאי 3-4 (שלא רלוונטי כבר לגילאים של דניאל וירין)
    לדעתי , תתקשרי לבית האזרח ברמת גן 03-6753378 ותשאלי אותם אילו גנים פתוחים בפנייך ... מעבר לזה שבטח יהיה כתוב לך במכתב מהעיריה.
    זה מלחיץ כי אני גם רוצה גן טוב וגם שהצהרון יהיה באותו מקום . הגן מאחורי אצל 11 מספק את זה .
    חוצמזה שאם הגנים שיציעו לך זה כמו הגנים שהציעו לי - נוכל ללכת יחד
  • פנינוש מה שלומך?
  • נטלילה, למה את צריכה להתנצל? גמני לא עונה לכל השרשורים או כי אין לי שמץ או כי אין לי זמן ..קורה . אפחד לא נפגע
  • אז אני אחכה למחר
  • אוי ירין מדהים שאין דברים כאלו!
  • כפרה על הנסיך הזה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה