דימום מאחורי שק הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ישי,
    אני בהריון, תאריך וסת אחרונה 28/10
    ביום ראשון הלכתי לבדוק דופק ואכן נצפה שק (בגודל 25*21*20), עובר ודופק.
    הטכנאית כתבה כך: "מאחורי שק ההריון הודגם אזור היכול להתאים לדימום במימדים 17*14 מ"מ"
    הרופא אמר לי שזה אומר שיש דימום מאחורי שק ההריון ושאפשר להתנהל רגיל אבל להימנע מקיום יחסי מין לשבועיים הקרובים עד לביקורת אולטרסאונד חוזרת.

אני נורא מודאגת ולא מבינה מה זה אומר? האם זה אומר שיש היפרדות של שק ההריון ושאני עלולה להפיל כל יום? האם יש בכלל סיכוי להריון הזה? אין לי דימום, אין לי כאבים, מרגישה הריון לכל דבר (בחילות, עייפות, כאבים בחזה).
    הדבר היחיד שבאמת היה זה ביום שישי אחרי שניקיתי את הבית והתאמצתי מאוד היו הפרשות חומות (לא הרבה אבל עדיין חומות)
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    בחלק מההריונות יש דימום בתהליך ההשרשה של העובר. לפעמים מדובר בדימום שרואים באולטרסאונד בלבד ולפעמים מדובר בדימום ממש. ברוב המקרים זה חסר משמעות וההריון ממשיך להתפתח ללא בעיות מיוחדות.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה