לאחר IUI שלישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דוקטור שלום רב,

לפני שבוע עברתי IUI שלישי במספר (חמישה ימים של גונאל אף 112.5 ואוביטרל 1.5).

הן בטיפול הראשון (שהצליח אך לצערי נפל בשבוע 9) והן בטיפול הנוכחי, אני חשה לחץ במרכז הבטן התחתונה, הבטן נפוחה מאוד וכואבת. זאת להבדיל מהטיפול השני שלמרות מינון דומה של הורמונים, הבטן לא כאבה ולא התנפחה כלל.

1. למה ההבדל בין הטיפולים? האם זה יכול להצביע על הצלחה/אי הצלחה של הטיפול?
    2. האם כדאי לעשות משהו (או להימנע מלעשות משהו אחר)? אולי לנוח יותר ופחות להתאמץ? ומה לגבי להרים דברים מעט כבדים? לרוץ? לקפוץ? (יש לי ילד גדול בן ארבע ואנחנו מאוד אוהבים להשתולל יחד
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אני כמובן לא יכול להגיד מה המקור לכאב שלך בלי לבדוק אותך. קרוב לודאי שהסיבה היא השחלות המוגדלות . לא הייתי מציע לך להסיק מהדמיון לטיפול הראשון לגבי הסיכוי להצלחת ההריון. אם הכאב חזק , כדאי שתבדקי. אם הכאב פוחת במנוחה תנוחי. אין לזה קשר לצלחה.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה