אני אמא רעה ומשעממת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא אוהבת לקטר אבל בא לי לבכות פשוט כך

10 תגובות
עמוד 1

• עצוב שאת מרגישה ככה
    ואני בטוחה בטוחה שזה לא נכון וזה אצלך בראש. את לא משעממת ובטח שלא אמא רעה.
    הבן שלי בן שנתיים וחצי והרבה פעמים אני איתו בבית.... לא צריך אטרקציות.

הוא למשל מאד אוהב ששמים ברקע את הדי וי די של דתיה והוא לוקח תוף ואני חליל (או הפוך) ואנחנו מנגנים ורוקדים עם השירים... (לפעמים אבא מצטרף עם מכסה של סיר וכף ואז עמית הקטנה שלי מצטרפת בשירה, יותר נכון צרחות אימים)

ולבנות יש יותר מה לעשות
    אולי, למשל, תתחפשו ותשחקו?
    אולי תלמדי אותה להושיב את כל הדובים והבובות בשורה בסלון על הספה (ושבי ביניהם) ותני להם לספר לכם סיפור מספר עם הפעלה

תני לה למשל לאפר אותך (לצבוע לך את הפנים בשפתון. חברה שלי עושה את זה המון) ואז את תציירי לה על הלחיים לבבות או כוכבים ותלכו לראי ותצחקו ביחד

הכי חשוב שתשדרי לה שכיף לך איתה ותאלתרו. אני בטוחה שרק את מרגישה ככה.
    לא תמיד חייבים משחקי קופסא או פאזלים או ג'ימבורי.

בהצלחה.
  • אין לי מושג למה ואיך הגעת לכך שאת אמא רעה...
    אם יש לכם גינה ע"י הבית או ע"י הגן, אפשר לקחת אותם מהגן ישר לשם לחצי שעה-3/4 עד שמתחיל להחשיך, לחזור הביתה, להתקלח, לשים קצת מוזיקה לריקודים או לאפשר להם לרוץ בבית (גם אם קטן), ואחרי שמוציאים אנרגיה הרבה יותר קל וכיף לשבת על השטיח או לעשות עבודות יצירה.
    נסי לגשת לדברים לא בצורה "מלמדת-חינוכית" אלא בכיף, בצחוק, בהנאה.
    מעין אוטוטו בת 4 ורק לפני מס' חוד' התחילה לשבת ולהנות מהרכבת פאזלים, וזה בסדר גמור.
    זה לא שהיא לא רוצה לשחק איתך, היא פשוט רוצה להשתמש בגוף שלה, לשחק במקום שהיא יכולה לרוץ ולקפוץ, היא בדיוק בגיל שכדאי מאוד לאפשר לה זאת.

• קודם כל את לא אמא רעה
  • אמא רעה
  • ברור לך שאת לא אימא רעה, רק שקשה לך לראות את זה מבעד ענני רגשות האשם שלך,
    גם אנחנו לרוב בבית, מה לעשות שאין כוח/ כסף ללכת לאנשהו כל יום, ואני דווקא ניידת....
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• ממש לא אימא רעה ולא משעעממת.

הילה שלי, לא מסוגלת לשבת איתי 5 דקות לקרוא ספר.
    פאזלים? הילה מאוד אוהבת לדפוק את חלקי הפאזל על הריצפה ולראות מה קורה
    (עדיף מעץ כמובן)
    היא גם אוהבת לתופף - בעיקר על סירים, שולחנות וכל מה שאסור לתופף עליו.

אז אני הולכת יושבת איתה ומתופפת, נותנת לה טוש ושומרת שלא תקשקש על הקירות ושולחנות כל השאר - מותר.
    נותנת לה את הפלאפון צעצוע ואומרת לה הלו!!! והיא עונה. וכמובן - דיגדוגים, צחקוקים, חיבוקים ונישוקים כל היום.

וכן, יש גם גימבורי וטלויזיה ולהרביץ לכלב. (כי יש כלב, אבל זה לא חובה)
    וזה לא נורא....
    ---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
  • בנות תודה רבה על העצות

• מאמי אני כל כך מבינה אותך! כאילו רשמת את מה שעובר לי בראש!
    תארי לעצמך שעד לא מזמן ישבתי עם שקד בבית כל היום והגעתי למצב שכבר לא ידעתי במה להעסיק אותו!!!
    הבנות נתנו לך אחלה רעיונות!
    את יכולה גם לחפש כל מיני רעיונות באינטרנט
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני לא יודעת למה את אומרת את זה על עצמך
    גם אצלי היא לא ממש אוהבת פאזלים והרבה פעמים קשה לה לשבת על הטוסיק אבל היא מאוד התאהבה בבובות פתאום אז אני כן משחקת איתה עם הבובות אצלי היא מאוד אוהבת בצק לצייר אז אני כן יושבת איתה ומציירת איתה משחקת איתה בבצק / פלסטלינה
    אנחנו רואות דורה ודייגו וקופיקו ויובל יחד
    אצלי היא מאוד אוהבת איפור אז אני נותנת לה יד חופשית לאפר אותי ולעשות לי עליהום וגם לעצמה הכל יורד אחר כך עם מגבונים, אני בקושי מוציאה אותה כרגע לגינה או לקניון שיש לידנו כי כרגע אני מעדיפה לתת לה לשבת בבית ולעשות עבודות שהיא אוהבת ולשחק איתה
    תיקני להם משחקים אחרים בטוייס אר אס למשל לאברהם מכוניות וכל מיני דברים של בנים לאודיה איפור בובות עגלת סופר תלכו יחד לעשות "קניות" יש הרבה מה לעשות ולא משעמם

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה