גרידה-הריון-גרידה- קורבן של הסטטיסטיקה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נעלמתי וחזרתי.. אז לפני 3 שבועות גיליתי שאני בהריון. לפני שבוע היינו אצל הרופא לראות דופק. הוא ראה רק שק הריון וקוטב עוברי קטן, מתאים לשבוע 5 במקום 6+2. חיכינו שבוע. היום חזרנו לרופא ואין שינוי. צריך גרידה. אז חצי שנה אחרי שעברתי גרידה בעקבות עובר שנמצא ללא דופק בשבוע 8+3, אני נאלצת לעבור גרידה נוספת עקב שק היריון ללא עובר בשבוע 5+3. בפעם הראשונה מכיוון שצוואר הרחם החל להפתח לא השתמשו באצה להרחבת צוואר הרחם. היום הרופא שלי בכלל לא הזכיר את עניין האצה. רק מחר אוכל לשאול אותו. האם מישהי עברה גרידה בשבוע 5 בלי האצה? קראתי שבד"כ משתמשים באצה בהריון ראשון. זה כביכול הריון שני, אבל מכיוון שלא היו לידות אני לא יודעת האם ההריון הראשון נחשב.
מה אתן אומרות? מישהי יודעת?
5 תגובות
עמוד 1
לא, אני לא יודעת. אבל אני יכולה להרגיש את העצב שלך... תעשי מה שאת צריכה לעשות ותתקדמי הלאה להריון חדש ובריא!!
sOsHi
תודה שושי. אין לי מילים כבר לתאר את מה שאני מרגישה. למה אני??? למה עוד פעם?? מתי כבר ארגיש תינוק בועט בבטן? בריא? זה יקרה אי פעם?? אני מרגישה כמו רוצחת סדרתית... ומסביבי כל החברות, כל הזמן בהריון בלי בעיות. נקלטות בלי בעיות, ההריון בלי בעיות.יש לי חברה עם תינוקת בת 9 חודשים ופתאום אני מגלה שהיא בחודש רביעי !!!
אני עייפה ומותשת נפשית. פשוט הזוי. לא מאמינה שביום ששי אני שוב על שולחן הניתוחים. לא מאמינה.
כואב לי לקרוא את המילים שלך, מרגישה את כאבך, אני יכולה לשלוח לך חיבוק ענק ולהתפלל למענך שתעברי את הגרידה הזו בשלום ושזו תהיה הפעם האחרונה שאת עובדת את זה. אור