חייבת אותכן ואת דעתכן פליזזזזזז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז ככה,
    אני רוצה לעשות אירוע לאופיר הקטנה שלי,בשבוע הבא יש איזה דיל באולם ממש זול וחשבתי לאור המצב הכלכלי שלי לעשות את האירוע וגם כי כולם רוצים לבוא אליי ואין לי כוח לארח אז אמרתי יאללה ניפטר מזה.
    הבעיה כזאת...
    יש לי אחות שחיכתה לתינוקת הרבה הרבה זמן והתינות נולדה אחרי אוריאן אבל היא גם רוצה לעשות אירוע בעוד שבועיים .
    כולם חיכו בכיליון עיניים לרגע הזה..שהיא תתחתן,תלד...
    כשילדתי לפניה ממש הרגשתי חרא עם זה כי היא הייתה אמורה ללדת לפני והרגשתי כאילו "גנבתי לה את הבכורה"
    עכשיו אני מרגישה שאם אני אעשה אירוע לפניה היא תפגע מאוד...
    מצד שני בעלי מאוד רוצה לעשות אירוע כי -א. לאוריאן עשינו והוא לא רוצה לקפח
    ב. הדיל שמצאנו יכול להכניס לנו קצת כסף שאנחנו מאודדדדדד צריכים וג. כולם שואלים אם אנחנו עושים אירוע לפני שהם מגיעים...
    אז מה אתן הייתן עושות במקומי???????
    אני חייבת את עצתכן פליזזזזזזזזזזז
17 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שכדאי שתדברי עם אחותך ותסבירי לה בדיוק כמו שהסברת כאן.
    תסבירי לה את השיקולים שלך, שאת מאוד לא רוצה לפגוע בה וכו'... שיחה מלב אל לב.
    אני מאמינה שהיא תבין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • זהו שמצד אחד אני חושבת שאני צריכה לדבר איתה ומצד שני אני אומרת לעצמי מה אני צריכה לבקש אישור??..!
  • הכל תלוי ביחסים בינכן ובעיקר ובאיך שאת מרגישה.
    אני לא חושבת שזה קשור ל"לבקש אישור" אלא בהעמדת הדברםכ מו שהם ולבקש את עצתה.
    אם את ניגשת לזה כאילו את צריכה לבקש ממנה אישור, את כועסת כליה או בטרם פנית אליה.
    אולי תבקשי ממנה לדחות את הארוע לבתה בעוד שבועיים-שלושה וכך המוזמנים לא ירגישו שהם נותנים יותר מידי "קנסות" למשפחה אחת ושתיכן תקבלנה מתנות יפות, אם תעשו בסמיכות רבה מידי סביר שהמתנות תהיינה קטנות יותר.

• אני עם ענבר

גאיה וקורן שלנו

• ומה בנוגע לארוע משותף?

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

יובל ושנהב הנסיכות המקסימות שלי

**
    SHENHAV & YUVAL
  • אירוע משותף ?היא חיכתה לזה כל החיים בערך היא כבר כמעטבת 40 כל המשפחה שלי חיכו לרגע הזה ואני אציע לה אירוע משותף ?גם איך עןושים אירוע משותף??

דיברתי עם אמא שלי..
    שגם ,מהרגע שאחותי ילדה לא הייתה אצלי (ואני הכי זקוקה לה בעולם) ..
    היא אמרה לי קחי בחשבון שהמשפחה לא תגיע לאירוע שלך

• קודם כל מאחלת לכם שימשיכו להיות לכם רק שמחות במשפחה!

"מהיום שהיא עוטפת את גופו בזרועותיה
    עד היום שהיא נופלת על כתפיו
    היא אומרת לו מילים שאת פישרן הוא לא יודע
    אבל איך שהוא אוהב שהיא לוחשת לאוזניו

תינוקי, ילדי הקטן
    שים את ראשך בחיקי
    אמא שלך תשיר לך שיר
    שיר אהבה תינוקי..."
  • תיראי, את בעצמך מבינה את החשיבות של הארוע הזה לאחותך.
    אני מבינה את המרמור שלך...
    אבל אני, כמוזמנת, לא אגיע לשני ארועים, של אותה משפחה, באותו שבוע, אם עש הפרש של שבועיים - זה פחות כבד על הכיס, פחות כבד על שעות העבודה או על שעות השינה, זה מרגיש אחרת.
    אמא שלך לא היתה צריכה לומר מה שאמרה, אני מסכימה איתך, מרגיש כאילו לך נולדה רק עוד ילדה ואצל אחותך נולדה נסיכת העולם, ובתוספת להורמונים ובצורך שלך בעזרה - זה בהחלט כואב.
    אני לא יודעת מה הייתי עושה, אבל נראה לי שהייתי מוותרת ועושה בגיל שנה ארוע גדול.
    ארועים משפחתיים הם כר נרחב מאוד לסכסוכים משפחתיים רבי חודשים או שנים. אני מבינה שאת רוצה להשוויץ לעולם בילדה המדהימה שלך, ובצדק גמור.
    לצערי - מרגע היוולדן הבנות דודות האלה תהיינה נתונות להשוואה בלתי פוסקת ביניהן.
    אולי בכל זאת תדברי על זה עם אחותך בלי התיווך של אמא שלך?
    אולי תיפגשו שתיכן באיזה בוקר בבית קפה ותדונו בזה? בכיף, בנעימות...
    בכל אופן, מלא
  • ענבר צודקת.....

אנחנו לא עשינו אירוע בכלל לקטנה שלי. היו באותו זמן כמה אירועים, והאמת לי בכלל לא היה כוח לכל הבלאגן הזה.....

זה לא כמו ברית, שחייבים לעשות. אפשר לעשות משהו קטן בבית, אני לא הייתי עושה אירוע במקומך
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • בתור אחת שהיתה צריכה ללכת לארוע שבוע אחרי שבוע של מישפחה . זה מאוד מאוד קשה
    במיוחד שמדובר במסיבה לבת שאפשר לדחות את זה ואין תאריך כמו ברית שזה ממש חובה .

הייתי מציעה שתיתחשבי באחותך .

http://www.f2h.co.il/1848034048453

• לדעתי קודם כל דברי עם אחותך ותיראי מה דעתה ? !

וגם לדעתי בריתה אפשר לדחות תגידי לאלה שרוצים לבוא אלייך
    שאוטוטו תעשו ארוע שיחכו קצת ....
    אני ביכלל לא עשיתי בריתה
    לא רציתי לתת לאנשים להוציא כסף
    גם ככה המצב של כולם לא משהוא....

העיקר שיהיה במזל טוב לך ולאחותך
  • אני כן בעד שתעשי אירוע, אמא שלך לא היתה צריכה להגיד לך את זה ,
    את מכבדת אנשים בנוכחות שלך למה שלא יכבדו אותך בלי קשר לאחותך.

שבי דברי עם אחותך ותזיזו תאריכים לכאן או לכאן בריתה אפשר לעשות
    גם כשתינוקת בת חודש.

גם לכם מגיע, ואני יודעת שזה מאוד יכול לעזור גם כלכלית.

• קודם תדברי אם אחותך תשמעי מה דעתה ולא את אישורה
  • דבר ראשון לא הצלחתי להגיב על השרשור עם התמונות
  • קודם כל מזל טוב, אופיר יפיפיה ומהממת
    עכשיו, אני לא יודעת איך להגיד את זה בעדינות אבל לא מובן לי העיניין של לעשות ארוע בשביל לעזור כלכלית או בגלל שלראשונה עשיתם אז גם לשניה...

אם המצב הכלכלי לא טוב אפשר לעשות משהו נחמד בבית.
    אני חושבת שאופיר תסלח לכם שלא עשיתם לה ארוע כמו לאחותה

כמובן שמה שאמא שלך אמרה וזה שהיא לא נמצאת גם אצלך זה לא נעים ...

מקווה שתמצאי את הדרך הטובה לך ולמשפחתך ולמשפחה המורחבת

בהצלחה
  • אני חושבת שקודם כל תדברי עם אחותיך, אולי היא בכלל תפרגן לך, ותגיד שאין מה לעשות ילדתן ביחד אז תחגגו צמוד אחד לשני.

אישית הייתי דוחה את הבריתה, עושה לקראת גיל חודשיים, וככה נותנת את הכבוד לאחותך, אך לא מוותרת על אירוע משלך (אין סיבה שתוותרי גם אם יבוא פחות אנשים).
    האמת שאני ואחותי עשינו בריתות בהפרש של 3 חודשים ואלי הגיעו פחות אנשים
  • לא קראתי את כל התגובות פה אבל אני אגיד לך משהו

תעשו בכיף אירוע משפחה יבוא לאירוע גם שלך וגם של אחותך את מי שכיבד או יכבד אותך בחזרה

אחותי מתחתנת אוטוטו בהתחלה לא רציתי לעשות אירוע לדור בגלל החתונה שזה יוצא קרוב מאוד וזה להטריח את המשפחה לבוא פעמים לאירוע אבל דווקא המשפחה שלי רצתה אירוע וחיכו לאירוע שנעשה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה