ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות!

מישהי יכולה להסביר לי איך אני אמורה לדעת מתי הביוץ שלי, אם אני בדר"כ מקבלת כל 30 יום בצורה מאוד סדירה, אבל עכשיו היה לי איחור של 10 ימים?
    כמה ימים אני סופרת? קבלתי ב-20.12 במקום ב-10. האם עדיין יוצא לי הביוץ לאחר 14 יום (בערך כן....?) מהוסת האחרונה?
    אני מבולבלת...

sOsHi
10 תגובות
עמוד 1
  • תראי בגלל שהחודש הזה ספציפית היה לך כזה איחור אז קשה לדעת... הייתי פשוט מגדילה את חלון הפוריות. אם בדרך כלל כל 30 יום היית מקבלת אז ביום ה 12 למחזור הייתי מתחילה לעבוד עם הבעלול יום כן יום לא ....אפילו למשך 10 ימים כדי לכסות אפשרות של ביוץ מאוחר.
  • גם לי זה קרה וקיבלתי אחרי 14 יום
    אז מה שאני (עדיין) עושה החודש זה מהיום ה-12 למחזור ובמשך שלושה שבועות (כן כן..) יום כן יום לא
    אני לא אתן לביוץ לחמוק ממני ואני מציעה גם לך לעשות כן
    בהצלחה
  • טוב, אז יאללה לעבודה!

sOsHi
  • בהצלחה!!!

• יקרה, יש לי שאלה קצת אישית את שומרת טהרת המשפחה.? (7 נקיים,בדיקה עם עדי צח,מקווה טהרה?)
  • אולי תנסי לבדוק ביוץ ע"י מקלוני ביוץ?

אני ממליצה על "ביוצית"- ערכה של 20 מקלונים שאפשר לקנות בסופרפארם...

את שני ההריונית שלי אני זוקפת לזכות הערכה הזו!

"מהיום שהיא עוטפת את גופו בזרועותיה
    עד היום שהיא נופלת על כתפיו
    היא אומרת לו מילים שאת פישרן הוא לא יודע
    אבל איך שהוא אוהב שהיא לוחשת לאוזניו

תינוקי, ילדי הקטן
    שים את ראשך בחיקי
    אמא שלך תשיר לך שיר
    שיר אהבה תינוקי..."
  • מאז ומתמיד היה לי מחזור סדיר של 28 יום, מאז שהתחלתי לבדוק ,להרהר ,להלחץ ולחכות לו הוא החל לאחר.
    אין פלא שהמחזורים פתאום נהיים לא סדירים ופתאום ישנם איחורים - זה מה שנקרא "גוף נפש" - הנפש מוסרת מסר של לחץ לגוף ואז מתחיל איחור במחזןר.
    התרופה היחידה היא כנראה להרגע!
    קל לומר אך קשה לעשות...
  • אני גם ממליצה על ביוצית!!! פשוט מעולה!
    הלוואי והחודש זה יצליח
  • ניסיתי לפני כחודשיים עם מקלוני ביוץ וזה הראה לי כל החודש פס אחד, לא ביוצית אלא מותג אחר, לא זוכרת איזה...אני חושבת שאולי פשוט אצלי הם לא עובדים...
    בגלל זה ויתרתי מראש עליהם.
    הייתי רגועה מאוד אפילו באיחור, כשזה הגיע ליום ה-6 או 7 כבר התחלתי להילחץ והאמת שאין סיבה באמת להילחץ, כי מה יקרה? אני אהיה בהריון?? חחחחח...תחשבו על זה רגע. מצחיק כל הקטע של להילחץ על איחור זה לא שאנחנו שרלילות כל לילה עם מישהו אחר, אנחנו פאקניג נשואות...אולי ההירהור שלי דבילי אבל היום חשבתי על זה...חחחחח, האם אני מתחרפנת מכל התהליך הזה?

יאללה בנות, מרבלס, שירלי ניב, שיללילה, כולנו בהריון החודש! בפקודה!

sOsHi
  • חחחחחחחח הרגת אותי!!!!
    יאאלה לדרך....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה