איך שאין לייי כוחחחח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר לא יכולה יותר אני מתוסכלת ולא מבינה מה קורה איתי ?? אתמול הינו באירוע של חברים {ברית} ואני הרגשתי כמו מפגרת לכולם יש ילדים ולא נתנו לי אפילו להחזיק את הילד שנולד הרגשתי מזעזע ומגעיל ביותר לא ידעתי איפה להכניס את עצמי [
    הלכתי לשירותים ופשוט הרגעתי את עצמי שזה לא נורא .... בעלי כמובן קלט את זה והתעצבן אליי שאני מתייחסת שוב לכול הדברים האלה ושאני חייבת להירגע ולהפסיק להתייחס אליהם שילכו "כולם להזדיין"
    אבל אני לא יכולה גם ככה אני לא מבינה מה קורה איתי אני כבר שנה וחצי לא מצליחה להיכנס להריון ....אני לא יודעת פשוט לא יודעת מה לעשותתת

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
6 תגובות
עמוד 1
  • מצטערת להגיד לך אבל בעלך צודק!!
    את צריכה להפנות את האנרגיה שלך לדברים יותר חשובים מאנשים אחרים ומה הם אומרים!! כמה שזה קשה
    חוץ מזה, התחלתם איזשהם תהליכים בשביל ?
    אם לא, זה הזמן ואם כן, תהיי חיובית וב"ה ה תבוא במהרה!!
    מחזקת ו אותך!!
  • תודה .... התחלתי בדיקות אבל אני לא יודעת לפעמים אני אומרת לעצמי שלא בא לי להתחיל טיפולים הוא להתחיל משהו אם הורמונים תמיד חלמתי שאני ייקלט טבעי ככה בלי שום דבר ...
    ולא האמנתי שאייי פעם מישהו ייתן לי הרגשה שאני לא יכולה לטפל בילד הוא להחיזיק ילד בגלל שאין לי ילדים

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • מאמי... את חייבת להירגע....
    אל תתייחסי ובעז"ה יהיו לך ילדיםפ משלך ככה שלא תצטרכי את שלהם
  • מי שלא נותן לך להחזיק תינוק בגלל שלך אין אחד הוא (או היא) אינפנטיל ואידיוט (סליחה על הגסות...) אבל זו הסיבה הכי מפגרת ששמעתי ושיקפצו לך!!!
  • אני עם שיללילה...כולה אידיוט שלא נתן לך להחזיק את הילד, חחחחחחח, לא צריך.
    גם לא הילד שלך, וגם יש לו הורים אידיוטים...כול ה-ז להם.
    זה באמת גסות אז סליחה...

sOsHi
  • תתרכזי בעצמך ובבעלך, חבל על האנרגיות באמת,
    לכי לרופא,
    תתחילו לבדוק למה עד עכשיו לא הצלחתם, ואם צריך - תעשי גם טיפולים,
    אין ברירה מותק,
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה